Numan Kurtulmuş "Çorum'da bir askeri eğitim merkezi kurulacak"

ÇORUM 8 Mart 2019 10:26
Videoyu Aç Numan Kurtulmuş "Çorum'da bir askeri eğitim merkezi kurulacak"
A
a

"AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Çorum'un, Yozgat’la sürekli kendini kıyasladığını belirterek; "Haksızlık yapıyorsunuz. Çorum, Yozgat’tan ekonomik olarak da büyüklük olarak da çok daha ilerde olan bir il." diye konuştu.Kurtulmuş,​Milli Savunma Bakanımız Cumhurbaşkanımıza konuyu iletti. İnşallah Çorum'da bir askeri eğitim merkezi kurulacak...


"Çorum'da bir askeri eğitim merkezi kurulacak" AK Parti hükümetleri döneminde Çorum'a yapılan yatırımlardan bahseden Kurtulmuş, son 16 yılda eğitimden sağlığa, adaletten ulaştırmaya birçok alanda Çorum'a 15 milyar liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirtti. Çorum'un çok büyük hizmetler aldığını ve vatandaşların desteğinin devam ettiği sürece hizmetlerin de artacağının altını çizen Kurtulmuş, "Arkadaşlarımız Milli Savunma Bakanımızla da konuştu.

Milli Savunma Bakanımız Cumhurbaşkanımıza konuyu iletti. İnşallah Çorum'da bir askeri eğitim merkezi kurulacak. Bu projenin Çorum'a çok büyük katkılar sunacağına yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile partililerle seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren Kurtulmuş, vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam