Mustafa Malkoç Sendikacılarla Görüştü

ÇORUM 20 Kasım 2018 17:08
Videoyu Aç Mustafa Malkoç Sendikacılarla Görüştü
A
a

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Malkoç, seçim çalışmaları kapsamında memur sendikalarını ziyaret etti...


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimleri öncesinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Malkoç, çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ediyor. Mustafa Malkoç, bugün de Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatci ile Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında memurların genel sıkıntıları, sendikal faaliyetler hakkında şube başkanlarından bilgiler alan Mustafa Malkoç, kendisinin de bir kamu görevlisi olması nedeniyle memurların içinde bulundukları durumu iyi bildiğini hatırlattı. Çorum Belediye Başkanı olması halinde toplum tüm kesimleriyle olduğu gibi sendikalarla da toplumsal yaşama, barışa ve kültüre yönelik çalışmalar içerisinde olacaklarını söyleyen Malkoç, memurlara yönelik yapmayı planladığı çalışmaları da anlattı.

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatci ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Malkoç’a başarılar diledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam