Müjdeyi Mustafa Şeker verdi

ÇORUM 5 Şubat 2019 19:42
Videoyu Aç Müjdeyi  Mustafa Şeker verdi
A
a

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, istifa kararı almasının ardından gelen yoğun “geri dön” çağrılarına duyarsız kalmadı ve göreve devam etme kadarı aldı.

Bilindiği üzere Başkan Fatih Özcan yaşanan bazı sıkıntıların ardından başkanlık görevinde istifa etmişti. Özcan’ın bu kadarının ardından başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere taraftarlar, siyasiler ve Çorumspor camiası gerek açıklamalarıyla, gerek eylemleriyle başkanın geri dönmesini istediler. Başkan Özcan da bir haftadır gelen yoğun istek ve baskılar karşısında görevine geri dönme kararı aldı.

Başkan Özcan’ın kararı ile ilgili müjdeyi Başkan Vekili Mustafa Şeker bir basın toplantısı düzenleyerek verdi.

Basın toplantısında yaşanan gelişmeleri anlatan Başkan Yardımcısı Şeker, “Ben Fatih başkanın ağabeyisiyim. Abiler böyle durumlarda ortaya çıkarlar ben ikinci Başkan olarak buradayım, Fatih Başkan da gerek kamuoyundan gelen yoğun talepler, gerekse de bizim ısrarlarımız sonucu pazar günü Gölcük maçında başkanlık koltuğunda olacak. Biz birlik beraberlik içerisinde olan camiamızla birlikte sonuna kadar onun arkasında olacağız” dedi.

Basın toplantısında başkanlık koltuğunu boş bırakan Şeker, “Bu koltuğu Fatih Özcan hak ediyor ve bundan sonra da o oturacak. 3 yıllık projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Şeker, sportif direktörlük görevinden istifa eden Hamit Işık’ın da geri görevine döndüğünü belirtti.
Futbolu bırakan Oğuzhan Yalçın konusunda ise açıklamanın kulüp başkanı Fatih Özcan tarafından verileceğini söyleyen Şeker, Oğuzhan Yalçın’ın kulübün bir parçası olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam