MUHTARLAR KARADAĞ'I ZİYARET ETTİ

ÇORUM 31 Ekim 2016 15:52
Videoyu Aç MUHTARLAR KARADAĞ'I ZİYARET ETTİ
Dünya 2023'e merhaba dedi...
A
a

Video Haber İzle:Çorum Merkez Köy Muhtarları Derneği, AK Parti İl Başkanlığına atanan Av.Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Çorum Ak Parti İl teşkilatı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değeri biliyorum,bizde bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Mehmet Karadağ Köylerde eskiye oranla ciddi gelişmelerin olduğunu da belirten Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Erdoğan muhtarlara çok önem veriyor, bizde bunun bilincindeyiz. Bundan sonraki süreçte il başkanı olarak bizlerde bu bilinçle hareket edeceğiz ve sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yapacağız. Sizin sorunlarını hangi merci çözecekse onla konuşacağız, istişare edeceğiz ve sorunları tespit edip çözeceğiz. İktidar partisiyiz, sorunların çözümünü bulmak zorundayız. Köylerimizde eskiye oranla ciddi gelişmeler oldu. Herkes bunun farkında. Gönül birlikteliği olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir sorun yok.”dedi

KARADAĞ, muhtarlarımızın sorunlarını  bölge bölge gezerek ziyaretlerimi sürdüreceğim inşallah dedi.

Karadağ’dan sonra söz alan Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral’da Karadağ’a görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dünya 2023'e merhaba dedi...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam