Muhtar Seydi Demiray'dan gazetecilere kutlama pastası

ÇORUM 9 Ocak 2021 17:34
Videoyu Aç Muhtar Seydi Demiray'dan gazetecilere kutlama pastası
A
a

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan gazetecileri unutmadı...


Yasama, yürütme ve yargıdan sonra basının, demokrasiler içinde dördüncü kuvvet olarak ikamesiz rolü,  toplumsal yaşamın temel teminatları arasında yer aldığını belirten Demiray; "İlimizde dinamik bir yerel basının olması, ilimizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktadır.
Basınımızın büyüdüğünü, kalitesini ve kadrosunu arttırarak güçlendiğini görmek, bizler için memnuniyet vericidir. Mesai mefhumu gözetmeksizin, her şartta görevlerini yerine getirirken basın meslek ve ahlak ilkelerini ve yöremizin iyi tanıtılması prensibini şiar edinen, ilimizin kalkınmışlık düzeyine ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü en kalbi duygularımla kutlarım.

Ebediyete intikal eden basın çalışanlarına Allahtan rahmet diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı. Muhtar Demiray basının yanı sıra Hürriyet Meydanı’nda görev yapan polislerin ve taksicilere de talı ve pasta ikram etmeyi unutmadı. Etkinlikte muhtar azaları Yusuf Özgürcan, Nihat İnce, Mustafa Akdağ ve Özgür Sol da hazır bulundu.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam