Muhsin Dere'yi Çok Daha Önemli Görevler Bekliyor

ÇORUM 20 Mart 2023 08:43
Videoyu Aç Muhsin Dere'yi Çok Daha Önemli Görevler Bekliyor
A
a

Sondakika haber: Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, milletvekili aday adayı olmadığını söyledi...

 

Muhsin Dere, milletvekili adayı olmayacağını duyururken, sosyal medya payşalışımında şu sözlerine yer verdi.

“Güzel ülkemizin, asil milletimizin ve çok değerli Çorumlu hemşehrilerimin her zaman hizmetinde olduğumu bilmenizi isterim.
Benim vefalı hemşehrilerim; biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Göstermiş olduğunuz bu samimi sevgi, benim hizmet etme yükümü bir kat daha artırmaktadır. Milletimizin emaneti olan bu makamlarda çalışırken, aklımızdan sizlerin bize duyduğu bu güven, samimiyet, vatan ve millet sevgisi asla çıkmayacak. Yorulduğumuz anda sizlerin bize olan güveni aklımıza gelecek ve çok daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEĞİLİM!

Allah’ın izni, siz hemşehrilerimin desteği ile; umutları çoğaltarak, ufukları açarak hep beraber Türkiye Yüzyılının inşasını sürdürecek ve Büyük Türkiye hedefimize ulaşacağız. Bu vesileyle açıklamak isterim ki; Türkiye Yüzyılına giden yolda önemli bir merhale olan 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı Seçimin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni eder tüm aday adaylarına başarılar dilerim.

CUMHURBAŞKANIMIZIN İŞARET ETTİĞİ İLKELER
DOĞRULTUSUNDA HİZMET ETMEMİZ GEREKİR!.
.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği; tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ilkesi doğrultusunda; hızla büyüyen, gelişen, kalkınan, huzurlu, istikrarlı, daha güçlü bir Türkiye için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uygun görülen her alanda tüm gayretimle çalışacağımı, güzel Ülkemizin, asil milletimizin ve çok değerli Çorumlu hemşehrilerimin her zaman hizmetinde olduğumu bilmenizi isterim.

BİRLİKTE DAHA ÇOK YÜRÜYECEK
YOLUMUZ VAR!..

Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve güzel memleketimizi taşıyacak daha çok hedefimiz var. Sizlerden aldığımız güven ve destek sayesinde başarılı çalışmalar ortaya koyduk. Hep birlikte daha güzel bir Çorum için gayret ve azim ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi, hürmet ve ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım.”şeklinde ifade etti.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam