Milletvekili Ceylan, yeni hizmet binasının yatırım programına alındığını, önümüzdeki günlerde ihalenin yapılacağını bildirerek, yeni yatırımın Çorum’a hayırlı olsun

ÇORUM 18 Şubat 2016 19:11
Videoyu Aç Milletvekili Ceylan, yeni hizmet binasının yatırım programına alındığını, önümüzdeki günlerde ihalenin yapılacağını bildirerek, yeni yatırımın Çorum’a hayırlı olsun
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri sonucu Çorum’a yapılması planlanan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binası, yatırım planına dahil edildi.

Milletvekili Ceylan, yeni hizmet binasının yatırım programına alındığını, önümüzdeki günlerde ihalenin yapılacağını bildirerek, yeni yatırımın Çorum’a hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Ceylan, 2.000 metrekare alana yapılacak olan Çorum yeni Tapu Kadastro ve Tapu Sicil hizmet binasının toplamda 4 kat olarak yapılacağını, kapalı otoparkı ve çevre düzenlemesiyle toplam projenin 8.000 metrekare olacağını bildirdi.

Ceylan, “Bankalara, kamu kurumlarına yakın olması ve merkezi bir noktada bulunması sebebiyle vatandaşlarımızın hizmet alması son derece kolay olacak, her türlü ihtiyacın giderileceği altyapısıyla 5 yıldızlı otel konforu sunulacaktır” dedi. Tapu Kadastro Bölge Müdürü Tamer Taşkıran, Çorum Tapu Sicil Müdürü Mehmet Oymak ve Tapu Kadastro Müdürü Tonguç Genç, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı makamında ziyaret ederek Çorum’a yapılması planlanan Tapu ve Kadastro Müdürlükleri hizmet binasının maketini sundu, proje hakkında bilgi verdiler. Tapu Kadastro yetkilileri, Çorum’a yeni hizmet binasının kazandırılması konusunda yoğun çaba sarfeden Milletvekili Ceylan’a teşekkür ettiler.

ahmet sami ceylan (1)

ahmet sami ceylan (2)

çorum tapu kadastro (1)

çorum tapu kadastro (2)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam