MİLLET SİYASETTE UZLAŞI İSTEDİ

7 Temmuz 2015 09:53
Videoyu Aç MİLLET SİYASETTE UZLAŞI İSTEDİ
A
a

AK Parti Milletvekilleri Dr. Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt beraberinde AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kargı’da düzenlenen “Birlik ve Kardeşlik” iftarına katıldılar. Belediye Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Kadın Kolları Başkanı Gülhan Demirel ile İftar alanında tek tek bütün masaları gezerek hemşehrileri ile sohbet eden Bağcı; Belediyenin iftar davetine icabet ettiğini ve hazırlanan sofralar için teşekkür ettiğini söyledi.

İftar sonrası hemşehrilerine hitaben bir konuşma yapan Bağcı şunları söyledi; “Her yıl Kargı Belediyemizce organize edilen “birlik ve kardeşlik sofrası” için Başkanlarımıza ve bu davete icabet eden siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Evlerinde iftar yapmak yerine bu sofraya oturanlara, gelen gelemeyen herkese evlerinde huzur ve sağlıklı uzun bir ömür dilerim” diyerek gündeme ilşkin değerlendirmelerini de hemşehrileri ile paylaşan Bağcı sözlerine şöyle devam etti:

 

“Bölgesi adeta ateş çemberi olan Türkiye’nin huzur ve istikrarını korumak için tüm ülke olarak yoğun çaba harcadık. Sizler de yakından takip ediyorsunuz. Irak, Suriye, Lübnan, Libya, Filistin, Mısır, Tunus’ta heryerde kan ve gözyaşı var zulüm var. Myanmar’da Doğu Türkinstanda müslümanlar inançlarını yaşayamamakta işkence zulumlerle inlemektedir. Türkiye olarak tüm dünyanın sustuğu yerde sesini yükselten mazluların sesi olan ülke olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bağcı ayrıca; “ülkemizi 7 haziran seçimleri sonrası siyasi ve ekonomik krize sokmak için el ovuşturanlar var. Biz seçimlerden birinci çıkmış ve %41 oy almış parti olarak sorumlu, ilkeli, tutarlı ve sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. Uzlaşı içinde bir Hükümet kurmak için Genel Başkanımız ve Başbakanımız çalışma yapacak ve çaba sarf edecektir. Ama olmazla, kırmızı çizgilerle gelerek işi yokuşa sürüp, uzlaşı ve sorumluluktan kaçar bir tavır sergilenirse gene Milletin hakemliğine
başvurulacaktır. Millet düğümü çözecektir. Zor bir coğrafyada hükümetin bir an önce kurularak güvenoyu alması ve görevine başlaması için çalışacağız” dedi

iftar sonrası Muhtarlar ve İstanbul’da faaliyet gösteren bazı derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içen Bağcı ve Ceritoğlu sorunları dinlediler ve talepleri aldılar ” inşallah taleplerinin takipcisi olacağız ve gerçekleşmesi için çalışacağız” dediler.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam