MHP İL TEŞKİLATI 11 HAZİRAN'DA SEÇİME GİDİYOR

ÇORUM 7 Haziran 2017 19:38
Videoyu Aç MHP İL TEŞKİLATI 11 HAZİRAN'DA SEÇİME GİDİYOR
A
a

Çorum Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kongre takvimi belli oldu. MHP İl Kongresi 11 Haziran Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 12.00’de yapılacak.


MHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “18 Mart 2018’de yapılacak 12. Olağan Büyük Kurultayımıza adım adım götürecek parti kongre takvimimiz 9 Ekim 2017 tarihinden itibaren işlemeye başlamıştır” denildi. MHP’den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: “ Çorum’da 26 Mart 2017 Bayat İlçe Kongremizle başlayan ilçe kongreleri süreci tamamlanmıştır. 11 Haziran 2017 Pazar günü yapacağımız Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongremizle birlikte, büyük kurultay öncesi kongre sürecimiz Çorum’da tamamlanmış olacaktır. Partimizin demokratik kongre süreçlerini teker teker aşarak, taze kan takviyesi yaparak ve yenilenmeyi sağlayarak ülkemizin kaderine yön verecektir. Şu gerçek görülmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır. Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir. İnanıyoruz ki, gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Büyük Kurultayı iktidarla taçlanacaktır.

Vatanımızın her hanesine ulaşarak, her insanıyla buluşarak ve herkesi eşit ve Cenab-ı Allah’ın bir emaneti görerek tavizsiz yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Milletin yanından, Hakk’ın yolundan ayrılmayacağız. Kongrelerimizin, demokrasinin kökleşmesi ve kurumsallaşması için bir vesile olacaktır. Cenab-ı Allah vatan uğruna, millet yararına yapacağımız gayretleri karşılıksız bırakmayacak ve bizleri de inşallah mahcup etmeyecektir. İl Kongresi 11 Haziran Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu’nda Saat 12.00’de yapılacak olup kongreye Milliyetçi-Ülkücü Harekete gönül verenleri, bütün hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı ve Türk Milletini davet ediyoruz.” denildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam