MHP İl Başkan yardımcısından ŞOK açıklamalar "Bu mevzu siyasi bir fuhuştur "

27 Ağustos 2015 18:38
Videoyu Aç  MHP İl Başkan yardımcısından ŞOK açıklamalar "Bu mevzu siyasi bir fuhuştur "
Dünya 2023'e merhaba dedi...
A
a

VİDEO HABER / SONDAKİKA: ÇORUM MHP İL BAŞKAN YARDIMCISI BÜLENT BORA BALTACI'DAN ŞOK AÇIKLAMALR TUĞRUL TÜRKEŞ'İN SEÇİM HÜKÜMETİNE EVET DEMESİNE ÇİRKİN BİR İFADE KULLANDI "Bu mevzu siyasi bir fuhuştur " dedi.







 




"Türkeş’in isminden siyasi rant devşirme çabasındalar”
MHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı, AK Parti hükümetinin, HDP, PKK ittifakına meşruiyet kazandırmak amacıyla Türkeş isminden siyasi rant devşirme çabasında olduğunu söyledi.
 
MHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı parti binasında MHP Basın Yayın ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M. Serhat Ezer ve MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M.İhsan Çıplak’ın katılımı ile bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Bülent Bora Baltacı, 80 öncesinin zor şartlarını bir örnekle anlatarak, “İdealist insanlar canları pahasına mücadele verirken, Tuğrul efendinin fütursuz davranışlarından rahatsız olan Ülkücü liderler Başbuğa durumu izah ederler. Başbuğ; “ Evlat ile imtihan çok zordur arkadaşlar, Allahu Teala beni evladımla imtihan ediyor, siz ne derseniz onu yapalım” der. Başbuğun bu babacan tavrı kimseye diyecek bir söz bırakmamıştır” dedi.
 
BU KEPAZEYE SESSİZ KALMAYACAĞIZ
 
Başbuğu mezarında bile mahcup edenlerden, Başbuğun evlatları olarak ilahi mahkemede davacı olacaklarını dile getiren Baltacı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
 
“Hırsızlıklarını bu tenezzül ile kapatamayan zihniyet bu sefer HDP-PKK ittifakını Tuğrul Efendi üzerinden perdelemeye çalışmaktadır. Sultan Alparslan’ın,’Biz temiz Türkleriz, temiz Müslümanlarız. Bidat nedir bilmeyiz, onun için Allah bizi aziz kıldı’ sözünün ete kemiğe bürünmüş hali olan ülkücüler bu kepazeliğe sessiz kalmayacaklardır”
 
BU MEVZU SİYASİ BİR SİYASİ FUHUŞTUR
 
Parlementer sistemin, siyasi partiler aracılığıyla işlev kazandığını, mevcut siyasi partileri yok sayıp içeride ki yumuşak karınlara kapı aralarından zarf atmanın en hafif deyimle zamparalık olduğunu söyleyen Baltacı,’’Bu atılan zarfı havada yakalayıp, evine ocağına dönüp bakmadan yeni bir başlangıç yapan zihniyet de siyasal fahişelerdir. Bu mevzu siyasi bir fuhuştur. Ülkücü hareket bu gayrı meşru ilişkinin gayrı meşru çocuklarının doğmasına müsaade etmeyecek güç ve kararlılıktadır”
Dünya 2023'e merhaba dedi...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam