MHP Çorum Teşkilatı Ankara'da

ÇORUM 19 Ekim 2018 11:32
Videoyu Aç MHP Çorum Teşkilatı Ankara'da
A
a

MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve ilçe başkanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’da ziyaret etti.

TBMM’de düzenlenen MHP Grup Toplantısı’na katılan teşkilat yöneticileri, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler. İl başkanı ve İlçe başkanları daha sonra Genel Başkan Yardımcıları ve Divan Heyeti üyelerini ziyaret ettiler. MHP İl Başkanı Arslan Kaynar yaptığı açıklamada, “İlçe başkanlarımızla birlikte TBMM MHP Grup toplantısına katıldık.

Daha sonra genel merkezimizde muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek çalışmalarımızı ve şehrimiz hakkında bilgilerimizi sunduk, emir ve talimatlarını aldık. Liderimiz tüm ülküdaşlarımıza ve hemşehrilerimize selamlarını gönderdi. Daha sonra teşkilat birimlerimizi ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımızı ve Divan heyeti üyelerimizi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı değerlendirdik” ifadelerini dile getirdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam