MHP ÇORUM İL BAŞKANI DEMİRAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR

9 Ağustos 2014 20:50
Videoyu Aç MHP ÇORUM İL BAŞKANI DEMİRAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR
Çorum Yemekleri Yarışması...
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Dr. Vahit Demiran, katıldığı bir televizyon programında bazı çevrelerden çeşitli tehditler aldığını söyledi…

MHP ÇORUM İL BAŞKANINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

mhp il başkanı vahit deniran çorum (2)Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Dr. Vahit Demiran, katıldığı bir televizyon programında bazı çevrelerden çeşitli tehditler aldığını söyledi…

Kısa bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından Çorum İl Başkanlığı görevine atanan Çorum’un tanınmış doktorlarından Vahit Demiran, Kanal 19 televizyonunda Gazeteci Elvan Şimşek tarafından hazırlanan “Seçim Kritik” programının canlı yayın konuğu oldu. Program sırasında kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Demiran, şahsıyla ilgili ciddi bir iddiayı gündeme getirdi.

KONUŞURSAM KAÇACAK YER BULAMAZSINIZ

Program sunucusu Elvan Şimşek’in “Bazı çevrelerden tehdit aldığınız doğru mu?” sorusu üzerine konuşan MHP İl Başkanı Vahit Demiran, sosyal medya üzerinden çeşitli tehditler aldığını ifade ederek “Ben konuşursam kaçacak yer bulamazsınız. Biz sorunları bilek gücüyle değil, kanunlarla çözeriz. Hadi oradan kubidikler” dedi. Partiyi eski yönetimden devraldığında çeşitli sorunlarla karşılaştığını belirten Demiran, tabandan gelmeyen ülkücülerin partiyi karıştırmak için çeşitli oyunlar oynadığını ileri sürdü.

SAADET VE CHP ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Bir dönem adının Saadet ve CHP tarafından anıldığı eleştirilerine de üstü kapalı yanıt veren MHP İl Başkanı Vahit Demiran, “Ben siyasetin içinden, babamın yolundan geliyorum ve kendi partimde de yanlış görsem açıkca söylerim. Benim kafamı kesseler yine söylerim, sonuna kadar milliyetçiyim ülkücüyüm, dava adamıyım ama yapılan yanlış gördüğüm şeyi de asla affetmem” dedi.
Eski yöneticileri partiye yeterince üye yapmamakla suçlayan Demiran, “MHP’de üyelik sistemi geliştirmemişler, yeni üye kayıtı yapmamışlar. Partiyi teslim aldığımızda 700-800 civarında üyemiz vardı. (Akraba üyeliği) Yine yönetimi devraldığımızda birçok eksiklikler gördük. Ne bağış ve üye aidatı, ne makbuzlar ve kayıtlar ne de üyelik sistemi tutulmamış. Bundan önceki yönetimin hiç biri düzgün çalışma yapmamış, biz düzenli bir şekilde her şeyi elden yeniden geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

AK PARTİ REMZİ TORUN’UN HAYRINI GÖRSÜN

MHP İl Başkanı Vahit Demiran, partisinden istifa eden Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun’a Ankara’da Basbakan Erdoğan tarafından parti rozeti takılmasını AK Partinin hizmetlerinden yararlanabilmek için yapılmış bir manevra olarak yorumladı. Demiran, “Bunların gitmesi iyi oldu. Kim alıyorsa alsın hayrını görsün. Bunlar dava adamı değil, ülkücü falan olamazlar. Bu yapılanları siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum” dedi.

PARTİ MİNİBÜSÜNÜ POLİS DAHA YENİ BULDU

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde MHP’nin sahada aktif bulunmadığı yönünde yapılan eleştirilere de cevap veren MHP İl Başkanı Vahit Demiran, “Cumhurbaşkanlığı Seçimine az bir süre kala partinin arabasının anahtarı ve Türk bayraklarının yerinde olmadığını fark ettik. Biz parti minibüsünü polisle bulduk ve açtırdık. Bunlar partiyi karıştırmak için içimize giren çakma ülkücülerdir. Bu şartlar altında nasıl bir çalışma yapmamız beklenirdi. Ama biz yine günde 300 -400 kişi ile seçim çalışması yaptık” ifadelerini kullandı.

Çorum Yemekleri Yarışması...
Kaynak : corumtime.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam