MHP Çorum İl Başkanlığı tarafından Sera Otel’de yeni ilçe başkanları ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu, İl ve Merkez İlçe Yönetim KuÇorum’un bazı ilçelerinde MHP İlçe Başkanlıklarına atama yapıldı.
Yeni görevlendirilen ilçe başkanları, genel merkez tarafından gönderilen yetki belgelerini İl Başkanı Vahit Demiran’ın elinden aldılar.
İstişare Toplantısı’nda partililere hitabeden MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Doğu ve Güneydoğu’da yaşayanların hepsinin Kürt olmadığını, Arap, Türk, Süryani, Yezidi ve Ermeni gibi pek çok değişik ırk ve inançlara mensup insanlar bulunduğunu, PKK’nın elebaşı APO dahil pek çok yöneticisinin Ermeni olduğunu bildirdi.
Bölge milletvekilleri içerisinde de pek çok Ermeni olduğunu aktaran Demiran, Kürt sorunu kisvesi altında Türkiye Devleti’nin bölünüp parçalanmasının amaçlandığını sözlerine ekledi.
Yapılan eylemlerin herhangi bir hak arama eylemi olmadığının altını çizen Demiran, bunun bir isyan hareketi olduğunu kaydetti. “Acaba Türkler’e isyancılardan farklı olarak hangi imtiyazlar verilmiştir?” diye soran Vahit Demiran, isyancıların elektriği bedava kullandığını, para istendiği vakit ise yakıp yıkarak isyan yolunu seçtiklerini. buna karşılık olarak kullandığı elektrik parasını veren Türkler’in ise aynı zamanda kaçak olarak kullanılan elektriğin de parasını ödemek zorunda bırakıldığını anlattı.
Demiran öte yandan isyancıların vergi ödemediği, sigorta primi vermediği saptamasını yaparken, isyancıların lüks içerisinde bir hayat sürdüğünün de altını çizdi. “Yol kesen onlar, haraç alan onlar, kaçakçılık yapıp bedavadan milyonlarca TL kazanan onlar. Türkler alnının teriyle kazanıp geçinmeye çalışırken, isyancılar bu memlekette her türlü lüks ve sefa içerisinde yaşayabiliyor. Örnekleri her anlamda çoğaltmak mümkündür. Tüm bunlara dikkatle baktığımızda mağdur olan isyancılar değil, Türkler’dir. Son günlerde Doğu ve Güney Doğu’da askerlerimiz ve polisimiz şehit edilmektedir. Malesef PKK’ya toz kondurulmamakta, katillere provakatörler deyip adeta PKK korunmaktadır. Çoğunlukla Araplar’ın yaşadığı Kobani bahane edilerek, Türkiye işgal edilmek istenmektedir. Büyük Türk Milleti’nin düşmanlarını kahredeceği, yok edeceği günler yakındır.” diye konuştu.
Boğazkale, Dodurga, Uğurludağ, Ortaköy, İskilip, Bayat ilçelerinin İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar yapıldığı bildirildi.
MHP’nin İlçe Başkanları şu isimlerden oluşuyor:
Alim Okur (Alaca), Mustafa Avşar (Oğuzlar), Abidin Kaynak (Boğazkale), Ömer Etci (Dodurga), Harun Kiday (Uğurludağ), Celal Ceylan (Ortaköy), Ömer Küçcük (İskilip), Hüseyin Gök (Bayat), Demirel Serbes (Mecitözü), Musa Kara (Osmancık).
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Şiddet Görüntüleri Sonrası Berhan Ş…
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
Çorumlu İkizlerin İlginç Hikâyesi
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET