MHP Akşener'i destekleyen teşkilatlar feshedildi

ÇORUM 6 Eylül 2016 01:05
Videoyu Aç MHP Akşener'i destekleyen teşkilatlar feshedildi
A
a

MHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Ümit Alper, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre sürecinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener'i desteklemeleri nedeniyle bu kararın alındığını iddia etti. MHP Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'inde Açıktan Meral Akşener'e destek vermesi ve konuyla ilgili disipline verileceği iddia ediliyor.

Meral Akşener'i desteklemeleri nedeniyle bu kararın alındığını iddia etti. Fesih kararının kendileri için sürpriz olmadığını belirten Alper, kendisinden sonra göreve atanacak yönetime şimdiden "hayırlı olsun" dileğinde  bulundu.

Alper, "Tüm seçimlerde en iyi bir şekilde dimdik mücadelemizi verdik, iktidar partisine ve büyükşehir etkisine rağmen seçimlerde ikinci parti olduk.  Gün geldi partiyi temsilcisiz bırakmamak adına belediye başkan adayı da olduk. Görev yaptığımız süre boyunca partimizle ilgili doğru olduğuna inandığımızı  cesaretle her makama aktardık" dedi.

Muğla'da Kavaklıdere'nin yanı sıra Köyceğiz ve Ortaca ilçe  teşkilatlarının genel merkez kararıyla feshedildiği öğrenildi.

Kentte daha önce de MHP'nin Bodrum, Milas, Yatağan, Ula, Menteşe,  Dalaman ve Seydikemer ilçe teşkilatları feshedilmişti.

MHP Kulislerinde ,Çorum MHP Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir  Şahiner'inde Meral Akşeneri destekleyen grup içinde bulunması Meral  Akşener'in Çorum ziyaretinin delil olarak  gösterilmesi ve Belediye Başkanı Şahiner'in Akşener'e açıktan  destek vermesi nedeniyle  disipline verileceği iddia ediliyor.

**********************************************

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER
MERAL AKŞENER'E
BELEDİYENİN AMBLEMİ BULUNAN ŞİLT HEDİYE ETTİ.


Meral Akşaner,  Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in makamına geçerek, kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Başkan Şahiner, Akşener’e, Sungurlu’nun sembolü olan saat kulesi maketi, Çorum leblebisi ve 19 numaralı, sırt kısmında Meral Akşener yazılı Sungurluspor forması hediye etti. Akşener, kapatılan MHP Çorum il yönetimi tarafından Anitta Otel’de düzenlenecek olan programa katılmak üzere Sungurlu’dan ayrıldı.

Akşener’in Çorum programı şöyle: 10.30 Sungurlu Baktat tesislerinde karşılama,11.00 Sungurlu Belediyesi ziyaret, 11.30 Cuma namazı ve Meral Hanım kadın kolları görüşmesi, 13.00 Sungurlu’dan Çorum merkeze hareket, 13.30 Çorum Şeker Fabrikası önünde karşılama ve Hıdırlık’da bulunan sahabeler ziyareti, 14.00 Pir Baba Parkı’nda halkla buluşma, 15.00 Gazi Caddesi yürüyüşü, 17.30 Anitta Otel’de salon konuşması 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam