Karapıçak, yaptığı açıklamada, bir çok dünya ülkesini etkisi altına alan ve Pandemi olarak ilan edilen Kovid-19 virüs salgını ile Türkiye’nin büyük ve titiz bir mücadele yürüttüğünü hatırlattı.
Başından beri hassasiyetle sürdürülen bu mücadelenin kapsamının her geçen gün genişletildiğini, salgının daha fazla yayılmaması adına yoğun bir çaba sarfedildiğini ifade eden Karapıçak, “Şeyh Edebali’ nin Osmangazi’ye söylediği gibi “Ey oğul! İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın.” ve yine Peygamberimiz(S.A.V.)’in “Müminler, birbirine karşı sevgi ve merhamette, bir vücut gibidir. Vücudun bir yeri rahatsız olunca, bütün vücut huzursuz olur. Oranın tedavisi ile meşgul olurlar. Müslümanlar da böyle birbirine yardıma koşar. [Buhari]” hadisi şeriflerinde belirtildiği üzere; Salgınla mücadele kapsamında oluşmuş ve oluşabilecek diğer aksamaların önüne geçebilmek amacıyla Devletimiz zorda kalan Milletine el uzatmakta ve oluşan ekonomik sıkıntıların önünü almaya çalışılmaktadır” dedi.
Millet olarak bir ve beraber olduğumuzu başlatılan Milli dayanışma kampanyasına destek olarak gösterilmesi gerektiğine işaret eden MHP İl Başkanı Karapıçak, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen ve 7 aylık maaşını bağışlayarak başlatmış olduğu destek kampanyasına, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey de 5 maaşını bağışlayarak katkı sağlayacağını ve bu kampanyaya destek verdiğini açıklamıştır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl ve Merkez İlçe yöneticileri olarak bu zorlu sürece destek amacıyla başlatılmış olan Milli dayanışma kampanyasında (Biz Bize Yeteriz Türkiye) Devletimiz ve aziz Milletimiz ile birlikte olduğumuzu ve kampanyaya şahsım ve Yönetim Kurullarımızla birlikte gönülden desteklediğimizi ve katkı sağlayacağımızı bildiriyoruz” açıklamasında bulundu.
Karapıçak, “Belirtilen tavsiye ve alınan kararlara riayet eden sağduyulu her vatandaşımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ülke olarak verilen mücadeleye ortak olmak yerine, geleceğimizi hiçe sayarak alınan karar ve tavsiyeleri delmeye çalışanları da şiddetle kınıyoruz.
Bu çerçevede bugüne kadar fedakarca hizmetler içerisinde olan başta sağlık çalışanlarımızı, güvenlik güçlerimizi, gönüllü kuruluşlarda gönüllü olarak faaliyet gösteren bütün insanımızı tebrik ve takdir ediyoruz” ifadelerini dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
Çorumlu İkizlerin İlginç Hikâyesi
Beşiktaş – ARCA Çorum FK Maçı Bugün…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET