Meteoroloji Bayram Süresince Yağışlı Hava Tahmin Ediyor

ÇORUM 20 Nisan 2023 10:04
Videoyu Aç Meteoroloji Bayram Süresince Yağışlı Hava Tahmin Ediyor
A
a

Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda Bölgemizde havanın yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı öngörülüyor...



Arife günü (20 Nisan 2023 Perşembe) bölgemizde havanın yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi, yağışların iç kesimlerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Haftalık Hava Tahmini (20 - 26 Nisan 2023) Hava sıcaklıklarının iç ve kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

  • Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma)bölgemizde havanın yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
  • Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi) bölgemizde havanın yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
  • Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar) bölgemizde havanın yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam