Mehmet Tahtasız Başkanlık görevini devraldı

ÇORUM 27 Şubat 2020 19:13
Videoyu Aç Mehmet Tahtasız Başkanlık görevini devraldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan İl Kongresi’nde 175 delegenin oyunu alarak İl Başkanlığına seçilen Mehmet Tahtasız, mazbatasını alarak resmen göreve başladı...

Mazbata töreninin ardından da parti binasında devir-teslim töreni düzenlendi. 23 Şubat Pazar günü yapılan olağan kongrede CHP İl Başkanlığı’na seçilen
Mehmet Tahtasız, yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı...

Mazbata törenine; eski İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, ilçe başkanları, genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yapan Tahtasız, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde partinin başarı oranını yükseltmek için çaba göstereceklerini söyledi.



Tahtasız, “Şimdi artık çalışma zamanı iktidara yürüdüğümüz halkımız için umut olduğumuz bu süreçte seçildiğimiz görev önemli bir toplum hizmetidir. İktidar inancımızı kaybetmeden her zorluğa göğüs gereceğimize hiçbir kimseyi ötekileştirmeden memleketimize, halkımıza hizmet edeceğimize, hepinizin huzurunda ve kamuoyunun önünde söz veriyorum” ifadesini kullandı.Mehmet Tahtasız, Regaib Kandilini kutlayarak başladığı konuşmasında; “Görevimiz halkımızla bütünleşerek, partimizi iktidara taşıyarak, memleketimize rahat bir nefes aldırmak olacaktır. Bunu birlikte başaracağımızdan eminim” dedi.

Mazbata töreninin ardından parti binasında devir teslim töreni düzenlendi. Mevcut İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, partinin mührünü, anahtarını, minibüs anahtarını ve kayıt defterlerini Tahtasız’a teslim ederek, yeni yönetime başarılar diledi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam