MECİTÖZÜ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİŞAN YAŞAR MAZBATASINI ALDI

24 Aralık 2014 20:13
Videoyu Aç MECİTÖZÜ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ALİŞAN YAŞAR MAZBATASINI ALDI
A
a

Geçtiğimiz pazar günü yapılan kongrede AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı seçilen Alişan Yaşar, bugün mazbatasını aldı. Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata töreninde yoğun bir katılım sağlayan AK Parti Mecitözü Teşkilatları, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Programa AK Parti Mecitözü Kurucu İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tam kadro katıldı.

                                     MECİTÖZÜ İLÇE BAŞAKANI ALİŞAN YAŞAR  BU GÜN MAZBATASINI ALDI

alişan yaşar ak parti mecitözü (1)

alişan yaşar ak parti mecitözü (2)

alişan yaşar ak parti mecitözü (3)























Geçtiğimiz pazar günü yapılan kongrede AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı seçilen Alişan Yaşar, bugün mazbatasını aldı.Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata töreninde yoğun bir katılım sağlayan AK Parti Mecitözü Teşkilatları, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Programa AK Parti Mecitözü Kurucu İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tam kadro katıldı.

Mazbata töreninde AK Parti Mecitözü ilçe Başkanı Alişan Yaşar’ın kardeşi eski il başkan yardımcılarından Avukat Kenan Yaşar’ın yanı sıra, Çorum’dan AK Parti İl Başkan Yardımcıları Av. Rumi Bekiroğlu, Eyüp Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Memduh Akkaş ve Mümtaz Yılmaz ile bazı merkez ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu görevlisinden alırken, İl Başkan Yardımcısı Av. Rumi Bekiroğlu, Alişan Yaşar başkanlığındaki Mecitözü teşkilatının çok güzel hizmetlere imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi. AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar da, AK Parti Genel Merkezi ve il yönetiminin önerisi ve delegelerin teveccühü ile tevdi edilen görevin bilinci ile partilerini daha yukarılara taşıma azim ve gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Teşkilâtta görev alan yol arkadaşları ile birlikte aldıkları emaneti en iyi şekilde yerine getireceklerini vurgulayan Alişan Yaşar, birlik ve beraberlik içinde hem ilçeye hem de partilerine hizmet edeceklerini kaydetti.
Alişan Yaşar, Mecitözü’nden mazbata törenine katılan kurucu ilçe başkanları, belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve teşkilat yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam