Mansur Yavaş Ankara'da Çorumlulardan oy istedi

ÇORUM 24 Mart 2019 05:29
Videoyu Aç Mansur Yavaş Ankara'da Çorumlulardan oy istedi
A
a

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk oldu. Mansur Yavaş Ankara'da Çorumlulardan oy istedi, Gökçek Yavaş'ı bombaladı...


Yavaş programda Ankara’da yaşayan 1,5 Milyon’a yakın Çorum’lu başta olmak üzere Çankırı, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale’den Ankara’ya gelen seçmenlere çağrıda bulundu.

İşte yavaşın açıklaması; “Ankara’nın etrafından çok sayıdan gelen insan vardır. Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale’den gelen çok insan vardır Ankara’dan. Ankaralılık, Ankara’da yaşamaktır. Bence Ankara’da başkentlilik önemlidir. Komşu illerden gelen herkesi Ankaralı olarak kabul ediyoruz, onlar da kendilerini öyle hissediyorlar. Bana bir türlü karar veremediler. Erzurumlu dendi, Tuncelili dendi, Alevi dendi. Sanki Alevi olmak kötü bir şeymiş gibi. Ben Ankaralıyım.  Makedonyalı olsam ne olacak.” dedi.

Ayrıca internet reklamlarıyla Yavaş’ın Çorum’uda kastederek ‘Kalpler birleşir, Ankara devleşir’ afişiyle Çorum’luları oy vermeye davet etti. Ankara’da en çok yaşayan Çorum’lu olduğu TÜİK verilerinde de belirtiliyor.

YAVAŞ’IN AÇIKLAMASINA GÖKÇEK TWİTTER’DAN SAYDIRDI

Yavaş’ın açıklamalarına Gökçek Twitter’dan saydırdı. İşte Gökçek’in Twiti
BİR MUHAFAZAKAR CHP’YE OY VEREMEZ... BİR ÜLKÜCÜ CHP’YE OY VEREMEZ... NEDEN? ÇÜNKÜ; TARİH BOYUNCA CHP ÜLKÜCÜYE, MUHAFAZAKARA, MÜSLÜMANA HEP AMA HEP ZULMETMİŞTİR. MİLLİYETÇİ VE MUHAFAZAKARLAR DÜNKÜ ARKADAŞLARI CHP’DEN ADAY OLDU DİYE İDEALLERİNİ SATMAZLAR.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam