Kumpas'ın şahidiyim,Bildiğimi anlatacağım!

ÇORUM 21 Aralık 2018 21:08
Videoyu Aç Kumpas'ın şahidiyim,Bildiğimi anlatacağım!
A
a

Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, siyasi kumpas olayının şahit olduğunu belirterek, yargıya intikal eden konuyla ilgili bildiği ve şahit olduğu her şeyi anlatacağını açıkladı...

Kulüp binasında söz verdiği gibi Adliye maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Fatih Özcan, “Adliye maçından sonra Pazar günü Ankara’da bu konularla ilgili olarak istişare halinde olduğumuz üst düzey yönetici abimizle bir araya geldik. Kendileri benim açıklama yapacağım konuyla ilgili konu savcılığa intikal ettiğini, yayın yasağı kararı alındığını, Hamit Işık, Mustafa Şeker ve benim de bu olayda savcılığa konuşmam gerektiğini söylediler. Bu nedenle bu konuyla ilgili açıklama yapamayacağım. Savcılığa da biz gerekeni söyleyeceğiz” ifadelerini dile getirdi.

Konuyla ilgili basın mensuplarının soruları üzerine de Başkan Özcan, “İsimler savcılıkta, ikisi hakkında da yasal süreç başladı. Mustafa Şeker, Hamit Işık ve benim de şahit olduğumuz kumpas olayı ile ilgili olarak savcılığa gidip ifade vereceğim. Kimseden korkmam birilerini koltuğa nasıl gelmek istediğini, nasıl bir kumpas kurduğunu, Çorumspor’u göğüs reklamından gelecek kaynakla birlikte nasıl ele geçirmek istediklerini, operasyonun nasıl başladığını savcılığa gidip açıklayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ile birlikte Ankara’da bir mekanda otururken gelen bir telefondan da bahseden Fatih Özcan, “Telefondaki şahsiyet, başkanım adaylığın açıklanana kadar Fatih Özcan’ı oyala dedi. Bunu daha sonra kulüp başkanlığı için değil, siyasilerle arası açılmaması için söylediğini belirtti. Fatih Özcan’ı oyala diyen ismi açıklamak istemiyorum, ama önemli biri. Burayı yıllarca çiftlik gibi görenler de var” demekle yetindi.

Çorum eski Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Muzaffer Külcü’den de övgüyle söz eden Özcan,
“Muzaffer Külcü başkanıma gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum. Harbi Çorumspor sevdalısıymış. Ne olduğunu, neden istifa ettiği kısmını bilmem ama Çorumspor açısından baktığımda kendisine hakikaten teşekkür ediyorum. Çorumspor sıkıntıya düştüğünde nasıl yargılandıysa, şu anda yaşanan sürece de baktığımızda Çorumspor’un da gerçek sahibi oymuş. O gittikten sonra Allah korumuş burayı. 

Muhtemelen kayyum atacak gibi geliyor.
Yapılan ayak oyunlarını canlı kulaklarımızla duyduğumuz için rahat söylüyorum. Çıkar inkar eder, ama ben duydum.
Planları belediye başkan adayı açıklandıktan sonra Fatih Özcan’ın harcadığı para verilip, bu koltuğa oturmakmış. Hesapları tutmadı. Kesin gördükleri hesap biranda bozuldu, olayda bu noktaya gelmiş oldu. Ben ses kayıtlarını kulağımla duydum. 3 milyon şuradan, 1 milyon buradan, Fatih Özcan’a 2 milyonu verelim deniyor. 8. Hafta beni gönderme politikası başlamış. 

Savcılıktaki ifademde de kimin evinde ne görüşüldüğü, kimlerin çağrıldığı, görüşme neticesinde BELTAŞ reklamıyla ne satın alınacaktı hepsini söyleyeceğim. Bir canın var kimseden korkmuyorum” diye konuştu.

Belediye Eğitim Kültür Müdürü Mustafa Ercan’ın elindeki 3-5 belge nedeniyle oturduğu koltuktan kimsenin kaldıramadığını ileri süren Özcan, “Bana savaş açmış, ya o koltukta oturacak ya da ben. O’nun elinde belge olduğu için kimse kaldıramıyor, o zaman biz kaldıracağız. Savcılıkta da bunları söyleyeceğimi inan ediyorum” açıklamasında bulundu. Özcan, Mustafa Ercan’ı yönetime kendisinin almadığını, Zeki Gül’ün kontenjanıyla yönetime girdiğini vurguladı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam