KÜLCÜ VE EŞİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA DOSYASI YOK

ÇORUM 4 Ocak 2018 11:47
Videoyu Aç KÜLCÜ VE EŞİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA DOSYASI YOK
A
a

Sondakika haber Haber: E.Şimşek/Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül'ün , bu gün yapılan 2017 Yılının basın değerlendirme toplantısında yerel bir gazetecinin sayın savcım ben Fetö soruşturmaları ile ilgili bir soru sormak istiyorum Kamuoyu çok merak ediyor. Çorum Belediye başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü ile ilgili bir soruşturma yürütlüyormu ? dedi

15 Temmuz FETÖ darba girişiminin olduğu günden bu yana  gerek siyasi gerek kişilerin sosyal medya ve dedikodu aracılığı ile kamuoyunu meşgul eden soruya Çorum Cumhuriyet başsavcısı son noktayı koydu. 

Çorum Cumhuriyet Baş savcısı Ömer Faruk Yurdagül,"Arkadaşlar  şimdi şöyle söyleyim genel bir şey söylemem gerekir,biz bilgi paylaşımı yaparken sizlerle kişisel  husulara girmiyoruz.Soruşturma yapılan kişilerin iddiları tanzim edildiğinde kamuoyunun bilgisi oluyor.Bunun dışında da dedikoduya,sosyal medyada yazılan şeylerle hareket etmiyoruz.

Herkesle ilgili görevi sıfatı ne olursa olsun soruşturma yetkimiz dahilinde ise,özel soruşturmaya tabi olanlar var onları yetkili yerler yapıyor.Onlar dışında bizim yetki alanızla ilgili bölümleri biz yapıyoruz.Bize böyle kişisel isimlerle ilgili soru sormamanız gerekirdi.Ben kim olursa olsun genel açıklama yapmayı tercih ediyorum.

Ama böyle bir soruşturma YOK bu konuda kim ne biliyorsa Emniyetimiz ve biz burdayız gelirler belgelerini sunarlar.Herhangi bir sosyal medya haberiyle dedikoduyla bu işleri yapmıyoruz" ifadelerini kullandı...  Bu tür soruşturmalarımız herkes için gereklidir dedi.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam