KÜLCÜ BÜYÜKŞEHİR HAKKINDA KONUŞTU

ÇORUM 6 Aralık 2016 20:43
Videoyu Aç KÜLCÜ BÜYÜKŞEHİR HAKKINDA KONUŞTU
A
a

Video Haber İzle: Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili yapılan düzenlemeyi doğru bulduğunu söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde gündeme getirilen büyükşehir sayısının artırılmasına yönelik yeni düzenlemeye destek verdi.

Gıda Bankası’nda düzenlenen toplantıda Çorum’un büyükşehir olmasını değerlendiren Külcü, “Yapılan bu işin doğru olduğunu düşünüyorum” dedi.Hizmet bakımından aksayan yanların olacağını dile getiren Külcü, “Türkiye bu konuda cesur olmalı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kentleşme oranını yükseltmek istiyor. Kentli yaşamak ile kentte yaşamak arasında fark var. Belediyelere çok büyük görevler düşüyor. Mahallelere hizmet götürmede hızlı hareket etmek lazım” dedi.

Türkiye’nin hiçbir anlamda kaymaklarının sınırlı olmadığına değinen Başkan Külcü, bu kaynakların verimli kullanılması gerektiğini dile getirdi.250 bin kişinin yaşadığı şehirde yapılan planlama ile bin, iki bin kişinin yaşadığı şehirde yapılan planlamanın bir olmadığını ifade eden Külcü, bazı hizmetlerin büyükşehirler tarafından yapılabileceğini kaydetti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam