Kocaelispor Yenilgisinin Bedeli ağır oldu

ÇORUM 20 Kasım 2018 17:43
Videoyu Aç Kocaelispor Yenilgisinin Bedeli ağır oldu
A
a

Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, 4 futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktıklarını ve devre arasına kadar en yüksek puanı toplayarak kötü süreci aşmayı hedeflediklerini söyledi.Şampiyonluk şansımızı zora soktuk...

Bu kapsamda Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bugün düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluk şanslarını zora soktuklarını, ancak hala bir ümidin var olduğunu ifade etti. Kulüp tesislerinde saat 14.00’de başlayan basın toplantısında Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya da hazır bulundu. Konuşmalarına Kocaelispor maçında alınan mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Özcan, Pazar günkü maçta Çorum Belediyespor taraftarının Kocaelispor futbolcularını alkışlamasının futbol adına güzel bir hareket olduğunu, ancak Çorum Belediyesporlu futbolcuları kötü etkilediğini ifade etti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Devre arasına kadar iyi bir transfer çalışması yürüteceklerini ve takımı şampiyon yapacak kadroyla ikinci yarıya devam edeceklerini dile getirdi. Oynadığı maçlarda gördüğü sarı kartlar nedeniyle çokça eleştirilen takım kaptanı Oğuzhan Yalçın’a da sahip çıkan Özcan, takım kaptanı Oğuzhan Yalçın’a sonuna kadar güvendiklerini kaydetti.
 

KADRO DIŞI KALANLARI AÇIKLADI

Kulüp Başkanı Özcan, Emre Gemici, Nizamettin Emirhan Kılıç, Doğukan Özçimen, Fahri Eren Pamuk’un teknik heyetin de raporu doğrultusunda gerekli verimi alamadıkları için süresiz kadro dışı bırakıldığını ifade etti. Bununla birlikte Akın’ın 2. kaptan olarak görev almasının performansını etkilediğini ve bu futbolcuyla da yaptıkları görüşmeler sonrasında aynı noktada birleştiklerinin altını çizen Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Özcan, Akın’ın bu görevi kendi isteğiyle bıraktığını ve bu göreve 3. Kaptan olan Yakup Alkan’ın getirildiğini söyledi. Takımdaki 3. kaptanın kim olacağı konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getiren Özcan, Akın, Mumin ve Ertuğrul’a takımız olumsuz etkileyecek davranışlarda bulundukları için 10’ar bin lira, diğer tüm futbolculara da 5’er bin lira ceza verdiklerini söyledi.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam