Kocaelispor - Yeni Çorumspor maçı

ÇORUM 6 Nisan 2019 19:04
Videoyu Aç  Kocaelispor - Yeni Çorumspor maçı
A
a

Yeni Çorumspor ligin 30. hafta maçında Kocaelispor deplasmanında Kocaeli Stad’ında saat 15’de karşıkarşıya geliyor.



Maçı canlı izlemek için linke tıkla
https://www.facebook.com/crmgundemi/

ORTA HAKEM İSTANBUL’DAN

Kocaelispor ile Yeni Çorumspor arasında yarın oynanacak müsabakanın hakemleri belli oldu. Karşılaşmanın orta hakemliğini İstanbul ili B Klasman hakemi Ozan Bileyci yönetecek. Bileyci’nin yardımcılıklarını Selim Konukçu ve Selim Şenöz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Kutluhan Taşcı üstlenecek. Karşılaşmanın gözlemciliğini Hüseyin Altıntaş yapacak.

Y.Çorumspor kazanmak zorunda

Ligde 53 puanla üçüncü sırada yer alan Kocaelispor ile 47 puanla dördüncü sırada yer alan Yeni Çorumspor arasındaki maçta kazanan takım play-off maçlarında ilk maçı deplasmanda oynamak avantajını yakalayacak.Hafta içinde sahasında Diyarbekirspor önünde aldığı 2-0’lık galibiyet ile play-off yolunda büyük avantaj yakalayan kırmızı siyahlı takım yarınki maçı kazanarak sıralamada çıkışını sürdürmek istiyor. Play-off maçlarında ilk maçı deplasmanda oynamak avantajını eline geçirmek için ligi ikinci veya üçüncü bitirmek isteyen kırmızı siyahlı takım önündeki bu iki maçı kazanmak zorunda.

KISA ANALİZİ
Kocaelispor maçı öncesinde Yeni Çorumspor’da sakatlıkları devam eden Batuhan ve Kaan ile son antrenmanda sakatlanan Uğur forma giyemeyecek.  Ev sahibi Kocaelispor ise hafta içinde şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maçta lider Bayburtspor deplasmanında rakibine 3-1 yenilerek yarıştan tamamen koptu. Yeşil siyahlı takım ligde üst üste oynayacağı zorlu maçları kazanarak play-off yolundakini kaybetmek istemiyor. Ev sahibi takımda ise golcü futbolcu Sinan Pektemek sarı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta forma giyemeyecek.Burak Süleyman ve Mert Yavuz’un forma giyip giymeyecekleri maç saatinde belli olacak.






 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam