Kırklarelispor - Yeni Çorumspor

ÇORUM 15 Aralık 2019 06:12
Videoyu Aç Kırklarelispor - Yeni Çorumspor
A
a

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor - Yeni Çorumspor Maç saat 13.30’da Kırklareli Atatürk Stad’ında başlayacak maçı Rize bölgesi genç hakemi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.Yardımcıları Yakup Bulut -Ömer Lütfü Aydın...

KIRKLARELİ SPOR  2-0 YENİ ÇORUMSPOR
İkinci yarı başladı ...
Gol dakika Dakika 87: Kırklarelispor Enis Çeliksu 

İlk yarı başladı ...
36. Dakika : Kırklarelispor Emre Balkı'nın attığı golle 1-0 öne geçti.







*****************************************************
Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kırklarelispor - Yeni Çorumspor maçını MUHAMMETALİ METOĞLU yönetecek. Maçın başlama saati 13:30'da.2019-2020 futbol sezonunda Spor-Toto 2’inci Lig Beyaz grupta mücadele eden takımlar bugün oynayacakları maçlarla sezonun ilk yarısını tamamlayacaklar.

17’inci hafta maçları oynayacak olan takımlardan sadece ikisinin yerinin değişmemesi garanti gözüküyor. Lig lideri Manisa Futbol Kulübü 41 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Yılport Samsunspor ise 37 puanla 2’inci sırada yer alıyor. Kısacası Manisa temsilcisi kaybetmiş olsa bile sadece puan farkı erimiş olacak. Aynı durum lig ikincisi Yılport Samsunspor içinde geçerli. 2.Lig üçüncüsü olan Yeni Çorumspor’da 6 puan önde.

Ancak 16’ıncı hafta maçalarında alınan sonuçlara bakacak olursak sürpriz sonuçların alınması gayet mümkün gözüküyor. Lider olmasına rağmen Manisa Futbol Kulübü son haftalarda ciddi anlamda bir düşüş yaşıyor.Manisa puan kaybı yaşayıp Samsunspor’da kazanırsa ki kendi sahasında 1922 Konyaspor karşısında kazanmaları yüksek bir ihtimal şampiyonluk yarışı çok farklı olur ve kızışır. Kırklarelispor’da bu hafta çok zorlu bir takıma karşı mücadele edecek. Yeni Çorumspor’u kendi sahasında ağırlayacak .

Lig temsilcimiz kırmızı şimşekler bu maçtan mutlak suretle galibiyet alması gerekiyor. En azında puanla ayrılması gerekiyor. 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam