Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal sürprizi!

ÇORUM 31 Aralık 2022 09:19
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal sürprizi!
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a evinde ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu ve Baykal, son siyasi gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu...


Millet İttifakı'nın oluşturduğu 6'lı masa, henüz cumhurbaşkanı adayını çıkaramadı. Muhalefetin içinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun isimlerinin geçmesi, hem CHP'de hem de ittifak ortakları arasında ihtilafa neden oldu.

Cumhurbaşkanı adaylığı için parti içindeki desteğini güçlendirmek isteyen Kılıçdaroğlu, 84 yaşındaki eski genel başkan Deniz Baykal'ı evinde ziyaret etti.

Baykal'ın yeni yılını kutladı

Ziyarette Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal'ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu. Kılıçdaroğlu, Baykal ve ailesinin yeni yılını kutladı.

Kılıçdaroğlu ve Baykal görüşmesinde; son siyasi gelişmeler başta olmak üzere İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki yargı kararı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik “terör” soruşturması gündeme geldi.

Baykal, CHP'nin vizyon toplantısını önemli buldu

Ayrıca CHP'nin İstanbul'da düzenlediği vizyon toplantısı da görüşüldü. Deniz Baykal'ın, siyasetin bilime ihtiyacı olduğunu vurguladığı, bu ihtiyaç nedeniyle vizyon toplantısının çok önemli olduğunu söylediği öğrenildi.

Deniz Baykal: "Seçim kampanyasında görev almak istiyorum"

Baykal'ın “İktidarın, halkın sırtına yıktığı borcu bir kaynak olarak sunduğu ve geleceğe önemli bir borç mirası bıraktığı” değerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

ANKA'nın haberine göre Deniz Baykal'ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği belirtildi.

ACI VE ISTIRAP DUYUYOR

Görüşmeye ilişkin basına servis edilen fotoğrafta, Baykal'ın yüz ifadesindeki mutsuzluk yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Baykal'a yakınlığıyla tanınan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, 'Orada halinden memnun, mutlu olan, gülücükler dağıtan sadece Kılıçdaroğlu. Baykal'ın yüzüne baktığımızda acı, ıstırap ve büyük bir hayal kırıklığı görüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam