Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi

Politika 18 Aralık 2022 12:45
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu İmamoğlu’ndan istifasını istedi
A
a

Sondakika : Siyasette Bomba iddia.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun istifasını istediği iddia edildi. Yeni gelişmeyi anlatan Savcı Sayan, 'Bugün sabah Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nu çağırdı fırçaladı ve istifasını istedi' dedi...

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaretten aldığı 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis cezası kararı muhalefetteki adaylık kavgasına yeni bir boyut kazandırdı.

Kararın açıklandığı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da olmasını fırsat bilen İYİ Parti lideri Meral Akşener, İmamoğlu'nun yanına giderek adeta adayını ilan etti.

SARAÇHANE'DE ADAYLIK TİYATROSU

Her fırsatta aday olacağı yönünde sinyaller veren Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu'nun birlikte oynadığı adaylık tiyatrosunun ardından Almanya'dan apar topar Türkiye'ye döndü.

Ayağının tozuyla İmamoğlu'nun adaylığını veto eder nitelikte sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU'NDAN İSTİFASINI İSTEDİ

A Haber'de katıldığı programda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Saraçhane'deki adaylık tiyatrosuna ilişkin bomba bir iddia ortaya attı. Savcı Sayan "Bugün sabah Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nu çağırdı fırçaladı. Aldığımız bir duyuma göre de Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun istifasını istemiş" ifadelerini kullandı.

"EN AZ ÜÇ SENE SÜRECEKTİR"

Savcı Sayan, "Bugün daha birinci aşamada ortada bir şey yokken yaptıklarını gördük. Asli mahkemenin verdiği karar var. Daha bu istinafa gidecek. Orada 4-5 kişinin kararı var. Oradan temyize ve Yargıtay'a da gidecek. En az 3 yıl gidiş dönüşlerle birlikte belki de 6 yıl" dedi.

"KUMPAS KILIÇDAROĞLU'NA YAPILIYOR"

Ama neler oldu? Akşener hemen kalktı Ankara'dan geldi. 15 Temmuz'da neden gelip tankların arasına girmediniz? Neden gidip kahve içtiniz? Bütün bunlar bir film senaryosu. Hepsi birer kumpas. Ve bu kumpas Kılıçdaroğlu'na yapılıyor.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam