Kent Meydanı’na "Millet Kıraathanesi yapacağız"

ÇORUM 7 Şubat 2019 11:29
Videoyu Aç Kent Meydanı’na "Millet Kıraathanesi yapacağız"
A
a

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Aşgın, mahalle sakinlerinin otopark konusundaki sorununu, Karakeçili Mahallesi’ne otopark yaparak ortadan kaldıracaklarını, Kent Meydanı'nda da öğrenciler için Millet Kırathanesini hizmete sunacaklarını söyledi...


AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum'un AK Parti'nin, Karakeçili Mahallesi'nin de Merkez İlçe Teşkilatı'nın kalesi olduğunu söyledi. Karakeçili Mahalle Teşkilat Toplantısı, Adil Candemir Parkı'nda bulunan kafede gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Karakeçili Mahallesi  teşkilatı ve partili  üyeler katıldı...


İL BAŞKANI YUSUF AHLATCI VE AŞGIN'IN YANINDAYIZ 

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Yusuf Ahlatcı'ya başarılar dileyerek konuşmasına başladı. Akar, teşkilat içinde abi kardeş ilişkisi içinde çalışma yürüttüklerini belirterek, İl Başkanı Ahlatcı'nın desteğini hiçbir zaman kendilerinden esirgemediğini, bundan sonra da esirgemeyeceğine inandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez'in takdiriyle İl Başkanı olarak koltuğa oturan Yusuf Ahlatcı'nın sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden Akar, Çorum Belediyesi'nin bu zamana kadar güzel hizmetler yaptığına işaret ederek, Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın'ın da her zaman arkasında olduklarını kaydetti.

Toplantıda konuşan AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Karakeçili Mahallesi'nde esnaflık yaptığı için kendisinde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasının başında ölüm yıldönümünü olan İskilipli Atıf Hoca'yı anan Aşgın, salonda bulunanlardan Atıf Hoca’nın ruhuna Fatiha okunmalarını istedi.


31 Mart yerel seçimlerinden söz eden Aşgın, seçim çalışmaları boyunca bütün mahalleleri gezmeye çalıştıklarını belirterek, "Elini tutmadığımız bir Çorumlu kalmasın istiyoruz." dedi. Yorulmadan usanmadan çalışmalara gece gündüz devam ettiklerini ifade eden Aşgın, "Bu davayı hep birlikte omuzlamalıyız. AK Parti davası bütün mazlumların gür sesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmak en güzeli. Allah ondan razı olsun, başımızdan eksik etmesin" dedi.

Halil İbrahim Aşgın, bütün Çorumlular’ın duasını almak istediklerine işaret ederek "En ufak ayrım gözetmeden gencinden yaşlısına herkesin hayır duasını almak istiyoruz. Şu anda sizlerle birlikteyiz. Çorum nasıl AK Parti'nin kalesi ise Karakeçili Mahallesi de Merkez İlçe'nin kalesidir. Başkan olduğumuzda Çorum için elimizden geleni yapacağız. İnşallah 31 Mart gecesi zafer kutlamasını Saat Kulesi’nde hep birlikte yapacağız." diye konuştu. Aşgın, mahalle sakinlerinin otopark konusundaki sorununu, Karakeçili Mahallesi’ne otopark yaparak ortadan kaldıracaklarını, Kent Meydanı'nda da öğrenciler için Millet Kırathanesini hizmete sunacaklarını ayrıca Çorum'da el sanatlarının satışının yapılacağı Hanımeli Çarşısı'nı da açacaklarını sözlerine ekledi. 



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam