
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Fatih Caddesi’ni Gazi Caddesi’ne bağlayacak olan yeni yolda incelemeler yaparak yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yolda incelemeler yapan Aşgın, yeni yolun tam anlamıyla açılmasıyla birlikte Çorum trafiğinin rahat bir nefes alacağını ifade etti.
Yeni yolun etrafında otopark ve yeşil alanlarla ilgili de çeşitli çalışmaların başlayacağını belirten Aşgın, Çorum’un güzelleşmesi trafiğinin rahat nefes alması için aşkla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, şöyle dedi;
“Karakeçili Mahallemizde bulunan 650 metrelik yolumuzun önemli bir kısmı trafiğe açtık. Bu alanda bizim otopark olarak, park olarak, yeşil alan olarak işaretlediğimiz yerler var. Bugün tüm idari personelimizle beraber burada inceleme yapalım ve öyle karar verelim istedik. Burayla ilgili vereceğimiz kararlar şehrimizin geleceğiyle ilgili vereceğimiz kararlar olacak. Nereyi yeşil alan, nereyi otopark olarak işaretleyelim bununla ilgili istişarelerimizi tamamladık. Açtığımız yolla ilgili peyzaj çalışmalarında da kısa süre içerisinde belli bir yol almış olacağız. Kaldırımların ağaçlandırmasını nitelikli ağaçlarla kısa süre içerisinde yapacağız. Orta refüjde tespit edilen eksiklikleri de en kısa süre içerisinde tamamlayacağız.
Bu alanda yeşil alanı artıracak çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz yapıyorlar. Gazi Caddesi’nden yeni yola tek yön yolu açtık. Gazi Caddesinde trafiğin rahatladığını görmek bizleri mutlu ediyor. Şahsımıza da sıklıkla tebrik ve teşekkürler geliyor. Yolun geri kalan kısmıyla ilgili bütün çalışmalarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde kamusallaştırılan ve özel yerlerde de çalışmalarımızı tamamlayarak yolu çift şerit halinde trafiğe açacağız. Trafiğe kısa süre içerisinde çift yön olarak açacağımız bu yolumuz şehrimize uzun yıllar hizmet vermeye devam edecek. Yapacağımız peyzaj çalışmalarıyla da şehrimizin daha da yeşil bir alana kavuştuğu yerlerden birisi olacak. Biz aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden de dua ve destek bekliyoruz”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Öğretmenler İçin Yeni Dönem! MEB Ön…
Şiddet Görüntüleri Sonrası Berhan Ş…
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET