KANAL 19′DAN KAMUOYU AÇIKLAMASI

4 Aralık 2014 18:43
Videoyu Aç KANAL 19′DAN KAMUOYU AÇIKLAMASI
A
a

ÇORUM’un ilk yerel televizyonu Kanal 19, “Ondokuz TV” ismiyle internetten yayın yapan web televizyonuna yönelik sert bir açıklama gönderdi.

KANAL 19′DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

kanal 19 bekir bıçakçıÇORUM’un ilk yerel televizyonu Kanal 19, “Ondokuz TV” ismiyle internetten yayın yapan web televizyonuna yönelik sert bir açıklama gönderdi.

Kanal 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bıçakçı, Çorum’da 24 yıldır faaliyet gösteren Kanal 19 TV’nin köklü bir yayın kuruluşu olduğunu belirterek, “ondokuz tv” adıyla internetten yayın yapan site ile hiçbir alakalarının olmadığını duyurdu. Bıçakcı, açıklamasında, son günlerde ‘on dokuz tv’ adı altında web siteleri ve sosyal medya da oluşumlar görüldüğünü hatırlattı.

TİCARİ SİMSARLIK

Kanal 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bıçakçı, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bu ticari simsarlığı yapmaya çalışan kişi veya kişilere karşı Kanal 19 televizyon kanalımızın adı ile benzerlik taşıyan tüm özel şirketler hakkında ismimizi kullanarak benzerliğinden fayda sağlayan şahısların art niyetli yaklaşımlarına üsluplarıyla cevap vermemize rağmen, ‘on dokuz tv’ adı altında sosyal medyada youtube yayıncılığı yapılmaya çalışılıyor.

BİZİMLE ALAKASI YOK

Kurumumuzun bu kişi ve kişilerle uzaktan yakından bir alakası bulunmamaktadır. Biz ki iyi niyetimizi suistimal eden kişilere karşı tüm Çorum halkını ve kamu kurum ve kuruşlarını bizim adımızı kullanarak gelebilecek olumsuz gelişmelere ve mağdur olmamaları için uyarıyoruz. Adımız ile benzerlikte bulunan bu kurum ve kuruluşlardan etik olmayan bu davranışlarından ötürü kınıyor, Çorum halkını bu kişilere karşı prim vermemeye davet ediyoruz. Bu kopyacı prim sağlamaya çalışan ismimizi kullanan şirketlere karşı hukuk mücadelemizi başlatacağımızı bildiriyoruz.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam