KAMU-SEN İLE OKAN ÜNİVERSİTESİ PROTOKOLU BİTTİ

Kültür Sanat 22 Nisan 2013 11:13
A
a

Türkiye Kamu-Sen ile Okan Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile ilimizde de 3 Mart 2012 tarihinde başlayan yüksek lisans programının 2.grubu da son derslerini bitirerek yüz yüze eğitime son vermişlerdir.

Öğrencilerden bazıları proje ödevini hazırlamaya başlayarak eğitimini sonlandıracakken, diğer öğrenciler ise Tezli yüksek lisans yapmak üzere eğitimlerine devam edeceklerdir.

Yard. Doç. Dr. Özgür UĞURLUOĞLU : Günümüz eğitim sisteminde lisans eğitimi , eğitim basamaklarında yanlızca birisini oluşturmaktadır. Lisans eğitimi üzerine yüksek lisans eğitimi inşaa etmek günümüzde hemen hemen tüm meslek grupları için önemli bir gereklilik halini almıştır. Yüksek Lisans eğitimi üniversite mezunu bir bireyin iletişim becerilerini yükseltmesinin ,güncel konuları takip etmesinin, akademik yazım tekniklerini öğrenmesinin daha da önemlisi kendisini geliştirmesinin ve kariyerinde yükselmesinin önemli bir aracıdır. Bu anlamda Çorum’da Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans programına katılan öğretmenlerimizi kutluyorum. Yüksek lisans eğitiminin , öğrencilerine daha faydalı yenilikçi öğretmenlerin katkıda bulunacağına ve öğretmenlerimizin kariyer basamaklarında daha hızlı yükselmelerine yarayacağına inanıyorum. Çorum ilinden bu programa katılan ve dikkatle dersi takip eden tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonraki akademik ve çalışma hayatlarında başarılarının devamlarını diliyorum. Ayrıca Türk Eğitim-Sen’in değerli yöneticilerine , göstermiş oldukları misafirperverlikten ve böylesine güzel bir programa da vesile olduklarından dolayı teşekkür ediyorum.

3 Mart 2012 tarihinde başlamış olduğumuz yüksek lisans programının İşletme Anabilim Dalı Adı Altında “ Eğitim Yönetiminde Uzmanlık” grubunun dersleri de başarıyla , güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Bu grup içerisinde 36 arkadaşımız bulunmaktadır. Lisans eğitiminden sonra tekrar öğrencilik günlerine dönmek bizler için ayrı bir tecrübe ve zevkti. İşletme Anabilim Dalı Adı Altında “ Eğitim Yönetiminde Uzmanlık” Yüksek Lisansı, değişen dünya dinamiklerine uyum sağlamayı öğretirken, kişilerin, ekip çalışması, motivasyon gibi liderlik özelliklerini geliştirmelerine yardımcı olduğu inancındayız. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen olarak arkadaşlarımızın hayatlarına bir artı daha kazandırmanın haklı gururunu yaşamaktayız. İş yapmanın, hizmet üretmenin, sözde değil, etkili sendikacılık yapmanın bir örneğini daha göstermiş bulunuyoruz. Türk Eğitim-Sen her zaman etkili olmaya, her zaman ve koşulda ilkleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Türk Eğitim-Sen her türlü olumsuzluklara rağmen eğitim çalışanlarının güvenini kazanmış büyük ve etkili milli bir sivil toplum örgütüdür. Türk Eğitim-Sen ‘ e olan teveccüh bizim her zaman doğru işler yaptığımızın ispatıdır. Şahsım ve sendikam adına bugün itibariyle dersleri biten arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum .İnşallah bu programlar ideallerine ulaşmaları açısından hayırlara vesile olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu arada TBMM’nin açılışının 93’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; Ulu Önder Atatürk’ü, mücadele arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam