KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI AKŞEMSEDDİN CAMİNDE

13 Temmuz 2015 18:52
Videoyu Aç KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI AKŞEMSEDDİN CAMİNDE
A
a

Video Görüntüler / Kare Kare fotoğraflar... Bu akşam iftardan sonra Kadir Gecesinde Çorum Belediyesinin konukları Akşemseddin Caminde Dünyaca ünlü hafız-kurra’lar Güney Afrikalı Muhammed Zübeyr Barday ve Mısırlı Muhammed Seyyid Raşid Kur’an ziyafeti sundu.

...



..
Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve ''bin aydan hayırlı'' olarak kabul edilen Kadir Gecesi dualarla idrak edildi.

Çorum'da  vatandaşlar Akşemseddin cami ve diğer camilere akın ettiler. 


Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve ''bin aydan daha hayırlı'' olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde vatandaşlar sokak ve caddeleri doldurdu.
 

CBB_5610

Yapımı Çorum Belediyesi tarafından tamamlanan, Çorum’un ilk 4 minareli ve en büyük camisi olan Akşemseddin Cami’nde ilk Kadir Gecesi icra edildi. Kadir Gecesi’nde ibadetlerini yapmak için yaklaşık 4 bin kişi Akşemseddin Camisi’ne akın etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Ahmet Yabacıoğlu da Kadir Gecesi’nde dünyaca ünlü hafızların Kur’an şölenini dinledi. Dünya Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Birincisi Abdurrahman Sadien’in talebesi Güney Afrikalı Muhammed Zübeyr Barday ve Mısırlı ünlü hafız Seyyid Raşid’in oğlu Muhammed Seyyid Raşid Kur’an ziyafeti sundu. Teravih namazı için Akşemseddin Camine gelenlere zemzem suyu ikram edildi.

Ayrıca Çorum Belediyesi tarafından cami cemaatine lokum ikram edildi.

CBB_5554

CBB_5561

meydan cami (1)

meydan cami (3)



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam