KA-DER Dev kalın bağırsak maketi ile farkındalık oluşturuldu

ÇORUM 15 Mart 2019 11:14
Videoyu Aç KA-DER Dev kalın bağırsak maketi ile farkındalık oluşturuldu
A
a

AHL Park AVM alışveriş merkezinin içine, KA-DER tarafından kanser hastalıklarında erken teşhise dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla dev bir kalın bağırsak maketi kuruldu. Kurulan maket ile kolon ve meme kanseri hakkında İL Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşa bilgilendirme yapıldı...


Mart ayının Bağırsak Kanseri ayı olması dolayısıyla Çorum’da bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirten KA-DER Başkanı Bekir Şahin; “Amacımız Bağırsak Kanseri ile ilgili halkımızı bilinçlendirmek. Yaklaşık 3 üç aydır bu etkinlik için uğraşıyoruz. Üç gün boyunca AHL Park’ta etkinliklerimiz devam edecek. Tüm halkımızı çadırımıza bekliyoruz.” dedi Bağırsak Kanserini daha iyi anlatabilmek büyük çadır kurulan etkinlikte İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de vatandaşlara ücretsiz Gaitada gizli kan testleri (kitleri) dağıttı.

Etkinliğin açılışına AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam