İYİ Partili Başkan Şahiner'e cevabı bakan yardımcısı verdi!

ÇORUM 8 Temmuz 2020 14:48
Videoyu Aç İYİ Partili  Başkan Şahiner'e cevabı bakan yardımcısı verdi!
Yolcu Otobüsü Tuğla Yüklü Tıra Çarptı:1 Ölü 9 Yaralı
A
a

Ak Parti Milletvekili Kavuncu, daha sonra Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı telefonla aradı. Bakan Yardımcısı Baydaş, Sungurlu’ya yapılması planlanan yüzme havuzu, tribünlü güreş eğitim salonu, semt sahaları ile potaların iptalinin söz konusu olmadığını, verilen sözlerin yerine getirileceğini söyleyerek sungurlu Belediye Başkanı A. Şahiner'e cevap verdi...



Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çorum merkez ve ilçelerine yapacağı yatırımlar arasında Sungurlu’nun yer almadığı iddialarına açıklık getirildi.

"KAVUNCU SUNGURLU’YU YAKTI" MANŞETİNE CEVAP

Çorum’da yeni şehir stadında yapılan basın toplantısında Sungurlu’nun bazı spor yatırımlarında neden devre dışı kaldığını sorusuna AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu cevap verdi. Kavuncu’nun sözleri üzerine ilçede yayımlanan yerel bir gazetede ‘Kavuncu Sungurlu’yu yaktı’ manşetinde bir haber yayınlandı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yine aynı gazeteye verdiği beyanatta, “Sungurlu da bizim Çorum da bizim. Sungurlu’ya verilen spor yatırımı sözlerinin takipçisiyiz.” mesajı verdi.

İYİ PARTİ SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİNER CEYLAN’I ÖVDÜ, KAVUNCU’YU ELEŞTİRDİ
Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner de, Milletvekili Ceylan’ın verdiği sözü yerine getireceğine inandığını belirterek, övgü dolu sözler sarfetti. Şahiner, Milletvekili Kavuncu’yu ise eleştirdi.

BASIN TOPLANTISINDA GENÇLİK SPOR BAKAN YARDIMCISINI ARADI!.. 

Gelişmeler üzerine AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, bugün Sungurlu AK parti İlçeTeşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyerek spekülasyonlara açıklık getirdi. Kavuncu, basın toplantısındaki konuşmasının sonunda Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı telefonla aradı. Bakan Yardımcısı Baydaş, Sungurlu’ya yapılması planlanan yüzme havuzu, tribünlü güreş eğitim salonu, semt sahaları ile potaların iptalinin söz konusu olmadığını, verilen sözlerin yerine getirileceğini söyledi. Bakan Yardımcısı Baydaş, ayrıca ilçe stadyumuna soyunma kabinlerinin yapılacağının sözünü de verdi. İşte Kavuncu’nun o açıklaması: “Sungurlumuza sözümüz olan tribünlü güreş eğitim salonu ve yüzme havuzumuz Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun emirleri doğrultusunda mutlaka yapılacaktır. Bu konuda hiçbir tereddüt söz konusu değildir.” Dedi. Milletvekili Kavuncu, Sungurlu’ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kavuncu burada gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ilimize yapılacak spor yatırımları ile ilgili ve özellikle güzide ilçemiz Sungurlu’ya yapılması planlanan spor yatırımları son günlerde polemik, dedikodu konusu haline gelmiştir.” diyen Kavuncu, şöyle devam etti; “Sungurlu’ya yapılması planlanan spor yatırımları olan yüzme havuzu ve tribünlü güreş eğitim salonu binalarımızın şu veya bu sebepten dolayı yapılmayacağı, yapılmaktan vazgeçildiği ve ayrıca bu yatırımların Sungurlumuza gelmesine de bizim mani olduğumuz şeklinde hiçbir gerçekliği, doğruluğu olmayan haberler üretilmiştir. Söz konusu bu haberler art niyetli, çarpıtma ve birilerinin ‘çamur at izi kalsın’ anlayışına hizmet edecek şekilde ‘bazı art niyetli kişi’ ve ‘bir kısım basın’ tarafından tamamen algı oluşturma çabalarından ibarettir. Buradan tekrar ilan ediyoruz; Sungurlumuza sözümüz olan bu tesisler tribünlü güreş eğitim salonu ve yüzme havuzumuz Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun emirleri doğrultusunda mutlaka yapılacaktır. Bu konuda hiçbir tereddüt söz konusu değildir.

Ayrıca özellikle Sungurlumuza bu tesislerin kazandırılması konusunda başlangıçtan itibaren ve en son Gençlik ve Spor Bakanlığımızda Sayın Bakanımızın başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantıda milletvekillerimiz ve il başkanımız ile birlikte şahsım en büyük gayreti gösterenlerden birisi olduğumuz toplantıya katılan herkesin de malumudur. Bizler AK kadrolar başta fedakar Sungurlu teşkilatımız olmak üzere dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde aziz milletimiz için kadirşinas Sungurlumuz başta olmak üzere bütün ilçeleri ile Çorum’umuz için gece gündüz çalışmaya doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.

Yolcu Otobüsü Tuğla Yüklü Tıra Çarptı:1 Ölü 9 Yaralı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam