

Çiftçinin bu paylaşımı yaygın basında görev yapan gazetecilerin dikkatinden kaçmadı. Fatih Tezcan ve Ersoy Dede, Çiftçi’nin paylaşımını etiketleyerek destek içeren mesajlar yazdılar.
Fatih Tezcan, “Çorum Valisi Mustafa Çiftçi adamın dibi çıktı. Allah razı olsun. Allah böyle Müslüman gibi Müslüman devlet görevlilerimizin sayısını artırsın. Amin.” derken, Ersoy Dede de, “…Biz sussak tarih susmayacak.. Tarih sussa hakikat susmayacak…” Sayın Valim İyi ki varsınız..” ifadelerini kullandılar.
Altan Tan, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın tümü üzerinde grubu adına konuşurken gündemdeki konu başlıklarına da değindi. Hocalı ve Saraybosna'daki katliamların aynı vicdanla kınanması gerektiğini belirten Tan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hiçbir şekilde ırkçılığın bataklığına saplanmamız lazım. İskilipli Atıf Hoca ile ilgili bir iki cümle söylemek istiyorum. Dün çok şanssız bir konuşma oldu burada. Bir arkadaşımız rahmetli İskilipli Atıf Hoca'yı İngiliz ajanlığıyla ve vatan hainliğiyle suçlamaya kalktı. Bunu esefle kınıyorum. İskilipli Atıf Hoca, mazlum ve mağdur bir Müslümandır. Kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce insandan sadece biridir. Onun da anısı önünde rahmet eğiliyorum, Allah'tan rahmet diliyorum.
KEMALİST DİKTATÖRLÜK DEDİ, ORTALIK KARIŞTI
Kemalist diktatörlüğün bir huyu var; öldürüyor, asıyor, işkence kuruyor ve ondan sonra da 'İngiliz ajanı' diyor. İngilizler, bir kurşun atmadan İstanbul'dan çıktılar ve Ankara hükümetine İstanbul'u teslim ettiler. İngilizler ile ne yaptınız; siz bunları anlatın.
Şeyh Said için yapılanları söylüyordunuz. Bu memlekette mağdur ve mazlumlara hiçbir şekilde hakarete izin vermeyeceğiz. Ne Şeyh Said ne de İskilipli Atıf Hoca hakkında. Gönüllüyseniz bir komisyon kuralım, İstiklal Mahkemesi zabıtlarına bakalım" demişti ozaman .

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
Çorum'da 16 Okuldan Öğrenciler İkli…
Çorum'da Hastanelerin Bilgi İşlem S…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET