İskilip Spor Yabacıoğlu'na teşekkür etti

ÇORUM 17 Aralık 2018 14:53
Videoyu Aç İskilip Spor Yabacıoğlu'na teşekkür etti
A
a

skilip Spor KulübüSpora katkılarından dolayı Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti İskilip Belediyesi Başkanlığı Aday Adayı Ahmet YABACIOĞLU’nateşekkür etti...



İSKİLİP SPOR’DAN Ahmet YABACIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İskilip Spor Kulübü Spora katkılarından dolayı Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti İskilip Belediyesi Başkanlığı Aday Adayı Ahmet YABACIOĞLU’nateşekkür etti.

Amatör Spor Kulüplerinin İlçeler arası oynanan maçlarda maddi imkansızlıklar içerisinde zorlandığını söyleyen Kulüp Başkanı Sayın Mehmet ULUCAN’’ Her zaman yanımızda olan ve her türlü desteği aynı zamanda bir profesyonelce bize katkı sağlayan, hazırlanma sürecinin her aşamasında değerli bilgilerini ve zamanını bizden esirgemeyerek her fırsatta çalışmalarımızda yakından ilgilenen, eleştirileriyle yol gösteren Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet YABACIOĞLU’na sonsuz teşekkürlerimizi kulüp olarak ve İskilip İlçesi adına sunuyoruz’ ’dedi.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti İskilip Belediyesi Başkan Aday Adayı Sayın Ahmet YABACIOĞLU bizzat maçlara gelerek izlemiş ve maç sonunda sporcu arkadaşlarda moral ve destek vermiştir. Başkan Yardımcısı Sayın YABACIOĞLU sporcularla konuşmasında’’ Spor, sosyal açıdan toplumun yaşam kalitesini artırarak, gelişmekte olan ülkelerin temel hedeflerinden bir tanesidir. Kalkınma planlarının temel unsurlarından birisi de spor hedefleridir. Çünkü Spor ve eğitim seviyesi gelişmiş olan bir toplumda ekonomik kalkınma yüksek olacaktır ve toplumun refah seviyesi daha da yükselecektir’’ dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam