İskilip MYO öğretmenler emekli öğretmenler ve annelere gül dağıttı

ÇORUM 24 Kasım 2020 17:31
Videoyu Aç  İskilip MYO öğretmenler emekli öğretmenler ve annelere gül dağıttı
A
a

Hemen hemen bütün özel günlerde farklı bir etkinlikle karşımıza çıkan MYO 24 Kasım Öğretmenler Gününü de unutmayarak yine güzel ve farklı bir sosyal etkinliğe imza attı.


İSKİLİP MYO 24 KASIM’DA EMEKLİ ÖĞRETMEN VE ANNELERİ DE UNUTMADI


Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu (MYO), öğretmenler, emekli öğretmenler ve annelere gül dağıttı. Hemen hemen bütün özel günlerde farklı bir etkinlikle karşımıza çıkan MYO 24 Kasım Öğretmenler Gününü de unutmayarak yine güzel ve farklı bir sosyal etkinliğe imza attı.
Sadece görevi başındaki öğretmenlere değil, emekli öğretmenlere ve annelere öğretmenler gününde gül dağıtan MYO, tüm eğitim camiasının sevinçlerine ortak oldu. Emekli öğretmenler ve anneler memnun olduklarını dile getirerek İskilip MYO idarecileri ve öğrencilerine teşekkür ettiler.
Bugünlere ulaşmamızı sağlayan ve bizlere büyük emekleri geçen öğretmenlerimizi asla unutmayız diyen İskilip MYO öğrencisi Alihan Deveci, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden birisi olduğunu söyledi. Öğretmenlerin çok zor koşullar altında kalmalarına rağmen fedakârca görev yaptığına da dikkat çeken Deveci, “24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla okullarımıza, emekli öğretmenlerimizin ve annelerime gül dağıttık” dedi.


VATANIMIZA HİZMET ETMİŞ ÖĞRETMENLERİMİZİ BU VESİLEYLE UNUTMAMIŞ OLUYORUZ

Bugün eğitim hayatında birçok öğrencinin yetişmesine vesile olan ve emekliye ayrılan öğretmenleri hatırlama günüdür. Vefanın örneği olmuş, emek vermiş ve birçok öğrenci yetiştirmişlerdir. Ülkemize ve vatanımıza onlarca hizmet etmiş öğretmenlerimizi bu vesileyle unutmamış oluyoruz. Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam sürsünler diliyoruz. Bizleri bugüne taşıyan bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu mesleğe hizmet vermiş değerli öğretmenlerimize saygılarımızı sunuyoruz. Vefat etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

BİZLERİN İLK ÖĞRETMENİ ANNELERDİR

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde annenleri de unutmayan İskilip MYO, onları da ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Güçlü ve parlak bir gelecek istiyorsak annelerimize en iyi şartları sağlayabilmeli, onların bizleri en iyi şekilde yetiştirebilmeleri için tüm imkânları seferber etmeliyiz" diyen Deveci, anneliğin dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygu olduğunu vurgulayarak, annelerin, sınırsız sevginin, engin hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin, merhametin en temiz ve masum duyguların sembolleri olduğunu ifade etti. Deveci, “Bizlerin ilk öğretmeni annelerdir” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam