İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN ÜÇ AÇILIŞ

13 Şubat 2015 10:59
Videoyu Aç İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDEN ÜÇ AÇILIŞ
A
a

İlim Yayma Cemiyeti, 14. Şubat 2015 Cumartesi Günü İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şubesi, Çorum Şube Merkezi ile Buhara Gençlik ve Kültür Merkezi açılışını gerçekleştirecek.Konu ile ilgili yazılı açıklama da bulunan İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, açılış programının İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Yusuf Tülün Bey’in katılımı ile gerçekleştirilecek.

Karadağ; öncelikle yarın saat 11:00 da İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şubesinin açılışının gerçekleşeceğini, saat 14:00 da İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesinin yeni hizmet merkezi konumunda olacak olan Gazi caddesi, Vergi dairesi yanında hazırlanan Şube Merkezi Açılışının yapılacağını, akabinde saat 14:30 da ise Mehter takımı ve bazı etkinliklerin yapılacağı Ulukavak Mahallesi Buharaevler Kavşağında bulunan İlim Yayma Cemiyeti Buhara Erkek Öğrenci Yurdu Binasının iki katında düzenlenen, fitness salonu, masa tenisi salonu, bilardo salonu, kafeteryası, kütüphanesi ve bilgisayar salonu bulunan “Buhara Gençlik ve Kültür Merkezi” açılışı yapılacağını belirtti.

Mehmet Karadağ; açılışa Çorum Milletvekili Meclis İdari Amiri Sayın Salim Uslu, İstanbul Milletvekili Sayın Feyzullah Kıyıklık, Artvin Milletvekili Sayın İsrafil Kışla ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hasan Davulcu’ nun da katılacağını belirterek Sevgililer gününde  gönüldaşlarımızla güzel bir etkinliğe imza atacağız. İlim Yayma Cemiyeti’ne gönül veren değerli Çorum Halkımızın da bu etkinlikte bizimle birlikte olacağını ümit ediyorum. dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam