İl Başkanı Karadağ,bana kumpas kuruldu

ÇORUM 3 Ocak 2019 16:17
Videoyu Aç İl Başkanı Karadağ,bana kumpas kuruldu
A
a

Çorum AK Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, Belediye başkanlığına aday gösterilmesi beklenirken hakkında çeşitli iddialarla kendisine kumpas kurulduğunu öne sürerek görevinden istifa etti...


AK Parti Çorum İl Başkanı Karadağ, görevinden istifa etti. Karadağ, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çorum belediye başkanlığı aday belirleme sürecinde kendisine kurulan kumpaslarla mücadele ettiğini" ifade ederek, konuyla ilgili hukuki yollara başvurduğunu belirtti.Karadağ, adil bir hukuki süreç yaşanabilmesi için ve bu süreçte il başkanı olarak görevde bulunmasının etik olmayacağını düşünerek AK Parti genel merkezine sözlü ve yazılı olarak istifasını sunduğunu söyledi.

Karadağ, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Çorum belediye başkanlığına aday adayı olmuştu. Aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Karadağ'ın bir 'ses kaydı' olduğu ve bu yüzden genel merkez tarafından aday gösterilmekten son anda vazgeçildiği iddia edilmişti.

Basın toplantısına AK Parti’de geçen siyasi hayatını anlatarak başlayan Karadağ, görev aldığı süre içerisinde teşkilatlar olarak dava şuuru içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Milletvekilliği seçimlerinde Türkiye ortalamasının %10 üstünde oy aldıklarını belirten Karadağ, bu başarının teşkilatlara ve Çorum halkına ait olduğunu kaydetti.FETÖ ile yapılan mücadelede teşkilat olarak dik durduklarının altını çizen Karadağ, masum insanların mağdur olmamasına özen gösterdiklerini belirtti.

KARADAĞ,” HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Makam mevki peşinde olmadıklarını ifade eden Karadağ, kendisine kumpas kuranlara hakkını helal etmeyeceğini belirterek, Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanlığının belirlenmesi sürecinden bahseden Karadağ, bu sürede hiç bir siyasi kuliste bulunmadığını iddia etti.

KARADAĞ, “HAKKINIZI HELAL EDİN”

Teşkilatta görev yaptığı arkadaşlarından helallik isteyen Karadağ, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çorum belediye başkanlığı aday belirleme sürecinde kendisine kurulan kumpaslarla mücadele ettiğini” ifade ederek, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Karadağ, adil bir hukuki süreç yaşanabilmesi için ve bu süreçte il başkanı olarak görevde bulunmasının etik olmayacağını düşünerek AK Parti genel merkezine sözlü ve yazılı olarak istifasını sunduğunu söyledi.

“ÇORUMLU OLMADIĞIMDAN DOLAYI SPEKÜLASYONLAR ÜRETTİLER”

Doğum yerin hakkında da spekülasyonlar yapıldığını hatırlatan Karadağ, gümüşhacıköy’de doğduğunu ama yaşadığı yerin Çorum olduğunu ve ailece bundan sonrada burada yaşamaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmasının sonunda Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’a destek açıklaması yapan Karadağ; “Kendisine sonuna kadar destek vermeye devam edeceğim. Mert duruşunu da sonuna kadar götüreceğine inanıyorum. Niyetim 18 Ocak’ta genel kurula katılıp desteğimi açıklamaktı. Mademki bugün istifa ediyorum, İl Başkanı koltuğundan kalkmadan önce sözümü yerine getirmek istedim. Ona oynanacak oyunların karşısında her zaman durmaya varım, hazırım. Bu tür oyunlar içinde olanların hangi partilerle flört ettiğini gayet iyi biliyoruz. Dünkünden daha dinç, daha kararlıyız.
 

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Karadağ’ın başarılı işler yaptığını belirtti.

CEYLAN, “KARADAĞ DAVA ADAMIDIR”

Karadağ’ın bir dava adamı olduğunu kaydeden Ceylan, İl başkanı olduğundan katkılarının olduğunu ve her zaman da destek vereceklerini açıkladı.

Mehmet Karadağ, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Çorum belediye başkanlığına aday adayı olduğunu her platformda ifade etmişti.

hiç kimsenin bu süreçten sonra suyu bulandırmasını ve bulanık suda balık avlamaya kalkmaması gerektiğini ifade ederek; Hiç kimse bulanık suda balık avlamaya, suyu bulandırmaya kalkmasın. Biz taş gibi teşkilatlarımızla 31 Mart geçesi bu parti üzerine oyun oynayanlarla hep beraber hallerini göreceğiz. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Güzel bir konuşma yaptı. Kendine ve davaya yakışır bir konuşma yaptı. Kendisi içten bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın üzerine de Mehmet Karadağ’ı alkışlamaktan başka yapacağımız bir şey yok. 31 Mart seçimleri için yolumuza devam ediyoruz. Parti üzerine oynanan oyunların cevabını 31 Mart’ta 16 belediyeyi de alarak cevap vereceğiz. AK Parti ufak tefek şeylerle sarsılmaz, kimsenin yaptığı da yanına kar kalmaz." ifadelerini kullandı.

 

 


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam