İl Başkanı Ahlatçı Kızılca hamam kampını bastı

ÇORUM 6 Ekim 2019 11:28
Videoyu Aç İl Başkanı Ahlatçı Kızılca hamam kampını bastı
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Yusuf Ahlatcı, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 29. Istişare ve değerlendirme toplantısına davetsiz katıldı. Tek derdi hepsini bir arada yakalamaktı...

DAVETLİ OLMADIĞI HALDE KIZILCA HAMAM KAMPINI BASTI

Ak Parti İl başkanı Yusuf Ahlatçı her şey Çorum için diyor!..

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Yusuf Ahlatcı, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 29. Istişare ve değerlendirme toplantısına davetsiz katıldı.
Tek derdi hepsini bir arada yakalamaktı...

Çorum'un talep ve isteklerini en üst makamlara iletmek için bütün bakanları bir arada bulmanın hesaplarını yapan Ahlatcı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşmede yaptı..

İl Başkanı Ahlatçı,amacının Çorum'un sorunlarının ivedilikle sonuçlanması için,Sağlık Bakanı ile yaptığı görüşmede eski Devlet Hastanesinin 250 yataklı hastane olarak yeniden hizmete açılabilmesi ve mevcut Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin durumunun yerinde incelenmesi için Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir'i Çorum’a görevlendirdiğini söyledi.

Yusuf Ahlatcı, Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 29.İstişare ve değerlendirme toplantısında Çorum'un sorunlarını ve taleplerini hükümetin en üst makamlarına en hızlı şekilde iletmek adına Çorum milletvekilleri ile birlikte her türlü girişimde bulunduklarını ifade etti..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile bir araya gelen Ahlatcı, önümüzdeki günlerde teşkilat olarak külliyede Fuat Oktay'ı ziyaret edeceklerini dile getiren Ahlatcı, Oktay'ında, Çorum’a gelmek istediğini söyledi.

Ahlatçı,kamp ziyaretinin Çorum'a dair bir şeylerin kazandırmanın peşinde olduğunu kaydetti.Ayrıca Numan Kurtulmuş'u önümüzdeki hafta Danışma meclisi toplantısına Çorum'a davet ettiklerini söyledi. Genel başkan yardımcımız "Sayın Kurtulmuş Çorum'a davetimizden duyduğu memnuniyeti ifade ederek hemşehrilerimizle ve teşkilatımızla bir araya gelmekten son derece memnun olacağını söyledi" dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam