HUZUR EVİNDE DEDELERLE TORUNLAR BULUŞTU

24 Eylül 2015 15:31
Videoyu Aç HUZUR EVİNDE  DEDELERLE TORUNLAR BULUŞTU
Muhsin Dere Ampute Milli Takımı Ziyaret Etti!
A
a

VİDEO HABER İZLE E.Şimşek ÇORUM'DA HUZUR EVİNDE DEDELERLE TORUNLAR BULUŞTU Nesilden nesile anlayışıyla gerçekleştirilen programda hem yaşlıların hem çocukların birlikte gülümsemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreni Vali Ahmet Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Bayramlaşma törenine; Vali Ahmet Kara ve Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, bazı daire müdürleri, mahalle muhtarları ve bazı oda başkanları ile birlikte huzurevi sakinleri ve özel çocuklar katıldı.
 
Vali Ahmet Kara, kamu kurum ve kuruluşlarının görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaştı.
 
Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Kara, “Allah’a hamd olsun, bizi bir Kurban Bayramı’nda daha buluşturdu. Kurban keserek insanlar Allah’a yaklaşmayı ümit ederler. O nedenle kurban keserler. Kurban etleri tabi ki Allah’a ulaşmaz. 
 
İnsanların Allah’a karşı olan sevgileri, takvaları, inançları bağlılıkları Allah’a mutlaka ulaşır. Dolayısıyla böyle bir kurban gününde beraber olmaktan fevkalade mutlu olduğumu ifade ediyorum. Bayram günlerin de insanlar birbirleriyle beraber saadet dolu, neşe dolu günler geçilmesi niyaz edilir. Bu sene bir değişiklik yaptık. Bayramlaşma töreninde yaşlılarla çocuklarımızı yani dedelerle torunlarını beraber bayramlaştırmak istedik. Dini bayramlarımız dini geleneklerimizdir, milli bayramlarımız da milli geleneklerimizdir. 
 
Bu geleneklerimiz millet olarak bizi birbirimize kaynaştıran, bizi birbirimizle sevdiren ve dayanışma içinde kılan günlerdir. Bundan dolayı Cenabı Allah’a şükrediyorum ki bizleri bu bayrama da sağlıklı, sıhhatli eriştirdi. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
 Terör örgütünün tez zamanda, devletin aldığı tedbirler ve Allah’ın yardımıyla inşallah tez zamanda sönüp silineceğini umut ediyorum. Şehitlerimize kalkan elleri lanetliyorum. 
Bu milli birlik ve beraberlik günlerinde, dini günlerimizde dayanışmayı, birbirimizle yardımlaşmayı, hatırımızı sormayı ve tokalaşmayı ihmal etmeyelim. Mutlaka bütünleşelim. Bugün malumunuz olduğu sürece Mina’da bir kaza meydana geldi. 310 hacı adayımızın vefat ettiği, şehit olduğu ifade ediliyor. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. “ dedi.
Muhsin Dere Ampute Milli Takımı Ziyaret Etti!
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam