Hüsnü Aykan Virüs ayrım yapmaz

ÇORUM 4 Nisan 2020 15:13
Videoyu Aç Hüsnü Aykan Virüs ayrım yapmaz
A
a

Öz Sağlık-İş sendikası Çorum İl Başkanı Hüsnü AYKAN, performans ücretinin sadece memur çalışana ödendiğini, tüm sağlık işçilerinin de bu süreçte unutulmaması gerektiğini belirtti....

VİRÜS AYRIM YAPMAZ!

BİZ BİR EKİBİZ.
AYRIMSIZ VİRÜSE,
AYRIMSIZ HAK

Öz Sağlık-İş sendikası Çorum İl Başkanı Hüsnü AYKAN, performans ücretinin sadece memur çalışana ödendiğini, tüm sağlık işçilerinin de bu süreçte unutulmaması gerektiğini belirtti.
Öz Sağlık-İş sendikası Çorum İl Başkanı Hüsnü AYKAN, performans ücretinin sadece memur çalışana ödendiğini, tüm sağlık işçilerinin de bu süreçte unutulmaması gerektiğini belirtti.
sağlık çalışanlarının performans ücretlerinin tavandan ödeneceğinin açıklanmasını olumlu bulduklarını ama performans ücretinin sadece memur çalışana ödenmekte olduğunu oysaki sağlık çalışanlarının sadece memurlardan ibaret olmadığını ifade etti.
Sağlık çalışanları bir bütündür diyen AYKAN, açıklamasına şöyle devam etti:
“Sağlık çalışanlarımız Korona virüs (Covid-19) salgınıyla her türlü riske rağmen sorumluluk bilinciyle hayatlarından ödün vererek yaptığı fedakâr mücadeleyle gurur kaynağımız olmuşlardır. Bu mücadele de bütün risklere rağmen emeğini esirgemeyen sağlık çalışanlarının performans ücretlerinin tavandan ödeneceğinin açıklanması tebrik edilmesi gereken bir durum.
Ancak Performans ücreti sadece memur çalışana ödenmektedir. Oysaki sağlık çalışanları sadece memurlardan ibaret değildir. Asıl meselemiz Ek ödenek değil AYRIMSIZ HAK
Bizler Eğitim Araştırma İlçe Hastaneliri ADSM ve Göğüs Hastalıkları hastanelerinde Çalışan ve hastalara ilk muhatap olan kayıtlarını yapan tıbbı sekreterleri, hasta odalarını temizlerken her türlü enfeksiyon riski ile karşı karşıya olan temizlik işçileri, hastaların bakımını yapan Enfeksiyon riskine ile karşı karşıya kalan Klinik destek personeli Hasta yönlendirme güvenliğini sağlayan güvenlik görevlilerini, tamiri ile ilgilenen teknik servis işçileri, biyomedikal,
sterilizasyon personlleri her türlü olumsuz şartlarda ekip arkadaşları ile birlikte hastalara müdahale eden ve naklini yapan Ambulans şoförlerini kısacası tüm sağlık işçileri bu süreçte unutulmamalı. Sağlık çalışanları bir bütündür.”

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam