HÜBTUAM'ı inceledi işbirliği mesajı verdi

ÇORUM 14 Ocak 2020 11:06
Videoyu Aç HÜBTUAM'ı inceledi işbirliği mesajı verdi
A
a

Sağlık Bakan Yardımcısı Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) Seydi Mebet Konferans Salonu'nda düzenlenen HÜBTUAM’ın tanıtım sunumuna katıldı...


Sağlık Bakan Yardımcısı Prf.Dr. Emine Alp Meşe, laboratuvarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Meşe, Hitit Üniversitesi HÜBTUAM ile bakanlığın işbirliği yapabileceği mesajını verdi.Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe, Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) örnek göstererek, “Çorumlu’nun yaptığı herkes yapamaz.”dedi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Meşe, sözlerine şöyle devam etti, “Bugün Sağlıkta Gelecek’ diyeceğiz. Sağlıkta geleceği konuşacağız. Ben inanıyorum ki ileride güzel işler çıkacak. Hitit Üniversitesi çok önemli yerde olacak. Emeklerinden dolayı Saylın Vali, Belediye Başkanı ve Rektör Bey’e teşekkür ediyorum. Tabi buraya gelince şöyle bir şey öğrendik. Çorumlu’nun yaptığını herkes yapamazmış. Sayın Belediye Başkanımız  bu sözü özellikle belirtti. Gerçekten de öyle.

HÜBTUAM bizim tıbbi ilaç ve cihaz açısından özellikle tıbbi cihazların analizi konusunda yetkilendirilmiş bir laboratuvar. Bu da gelecek için çok önemli. Çünkü yeni regülasyonlar geliyor. Avrupa mevzuatında yeni regülasyonlara uyum sağlamamız gerekiyor. Bu açıdan HÜBTUAM önemli bir yerde.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam