HİTÜ Hastanesi Mescidinde Ramazan Çoşkusu

ÇORUM 14 Nisan 2021 09:17
Videoyu Aç HİTÜ Hastanesi Mescidinde  Ramazan Çoşkusu
A
a

Hastane çalışanları ve hasta yakınlarının “Ramazan Coşkusu”yaşamaları için Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastane mescidinin din görevlisi maneviyat dolu bir program tertip etti...


HASTANE MESCİDİNDE “RAMAZAN COŞKUSU”

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesinde “On bir ayın sultanı Ramazan”adlı bir programdüzenlendi.
Hastane çalışanları ve hasta yakınlarının “Ramazan Coşkusu”yaşamaları için Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastane mescidinin din görevlisi maneviyat dolu bir program tertip etti.
 
Pandemi kurallarına uyularak yapılan programda Çorum İl Müftülüğü Hac-Umre Memuru Adnan Ölçer ve Sanayi Cami Müezzin Kayyımı İbrahim Sayınçeşitli kaside ve ilahilerle mescidi dolduran cemaatedoyumsuz bir “Ramazan Coşkusu” yaşattı.
 
Bu yıl yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında iftar sofraları düzenlenemeyecek ve teravih namazının kılınamayacak olması münasebetiyle öğle namazı öncesi düzenlenen programa, Hastane Başhekimi  Prof. Dr. Mesut Sezikli de katıldı.
 
Kur’anı Kerim ziyafetiyle taçlanan program, Hastane Mescidi İmam Hatibi Ahmet İpek’in Covid-19 hastalığından vefat edenlere rahmet, tedavi görenlere şifa, salgının bir an önce yok olması ve Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni ve dualarıyla sonlandı.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam