HİTÜ EROL OLÇOK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN GİRİŞİ DEĞİŞİYOR !

ÇORUM 15 Aralık 2017 09:08
Videoyu Aç HİTÜ EROL OLÇOK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN GİRİŞİ DEĞİŞİYOR !
A
a

Vali Necmeddin Kılıç, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin girişinin değişeceğini belirterek, arka tarafa alınacağını söyledi. Vali Kılıç kamu kurum müdürleri ile birlikte 2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Kılıç, hastane girişinin değişeceği iddialarını doğruladı.


HASTANE GİRİŞİ ARKA TARAFA ALINACAK

Hastane girişinin arka tarafa alınacağını belirten Kılıç, “Bu konuda mutfak çalışmaları sürüyor. Ankara-Samsun Karayolu üzerinde bulunan hastane önünde yoğun trafik akışı var. Hastane girişinin arka taraftan olması hoş olur. Belediye asfalt çalışması yapıyor. Yakın zamanda tamamlanır.

Hastane arkasından geçen derenin üzerine aralıklarla geniş köprüler yaparak Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurdu ile birleştirmeyi düşünüyoruz. KYK yetkilileri ile görüştük. O bölgedeki öğrenci yurdunda barınan öğrenciler için Kuzey Kampüsü’ne ulaşmak daha zor. Kuzey Kampüsü’ne 2 bin kişi kapasiteli yurt yapılacak.

YENİ HASTANE’YE EK BİNA GELİYOR

Hastanenin yanındaki öğrenci yurdunu Devlet Hastanesi’ne vermeyi düşünüyoruz. Anne Oteli veya misafirhane olarak değerlendirilebilir. Hastane girişini ön taraftan arka tarafa alarak yeni nizamiye girişleri yapılacak.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam