Hıdırlık Kur’an Kursuna Rekor Bağış!

ÇORUM 27 Ekim 2023 23:38
Videoyu Aç Hıdırlık Kur’an Kursuna Rekor Bağış!
A
a

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi bünyesinde yapımı devam eden Hıdırlık Kur’an Kursu inşaatı hayırseverlerin desteği ile yükseliyor.Çorum'da Ali Turhan Güleç (Hacı Çevşenli), Hıdırlık Kur’an Kursu inşaatı için 3.500.000 TL bağışta bulundu.....



HIDIRLIK KURAN KURSU
ŞEHRİN EN ESKİ KURSU

Şehrin en eski ve köklü Kur’an kursunun yeni ve modern bir binaya kavuşması için İl Müftüsü Muharrem Biçer yardım çağrısını yenilemişti.
BAĞIŞI HACI ÇEVŞENLİ YAPTI
Bu çağrıya kayıtsız kalmayan hayırsever vatandaş Ali Turhan Güleç (Hacı Çevşenli), Hıdırlık Kur’an Kursu inşaatı için 3.500.000 TL bağışta bulundu.
Hayırsever vatandaşa yaptığı bu anlamlı bağış dolayısıyla Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İzani Turan tarafından gönderilen “Teşekkür Belgesi” ve “Kur’an-ı Kerim” hediyesini takdim eden Müftü Biçer, şöyle dedi:
"Kur’an kursumuz için vakfımıza yapmış olduğu maddi katkılar ve gösterdiği teveccüh dolayısıyla hayırsever Hacı Çevşenli amcamıza teşekkür eder, yardımlarının Cenab-ı Hak katında makbul olmasını niyaz ederim.
ŞU ANA KADAR 35 MİLYON BAĞIŞ YAPILDI
60 milyona mâl olacak Kur’an kursumuza şu ana kadar nakdi ve ayni olmak üzere 35 milyonluk bağış yapılmış olup inşaatımızın tamamlanabilmesi için 25 milyon liraya daha ihtiyaç duyulmaktadır.” dedi.Belge takdiminde, İl Müftü Yardımcısı Fazıl Saraç ve TDV Çorum Şube Sorumlusu Ramazan Tarık Gökçe de hazır bulundu.



#Çorum
#hitittvnet
TC Çorum Valiliği
Doç. Dr. Zülkif DAĞLI
Doç. Dr. Zülkif DAĞLI
#Corum
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam