Helikopterle Trafik Denetimi Yapıldı

ÇORUM 27 Kasım 2018 16:21
Videoyu Aç Helikopterle Trafik Denetimi Yapıldı
A
a

Çorum’da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde denetimleri hem havadan hem karadan gerçekleştiriyor. Denetimlerde kurallara uymadığı belirlenen sürücülere cezai işlem uygulandı...

İçişleri Bakanlığının trafik kazalarını önlemek amacıyla başlattığı 100 Günlük Eylem Planı kapsamında denetimler aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda, polis ve jandarma ekipleri, Çorum’da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde denetimleri hem havadan hem karadan gerçekleştiriyor. Jandarma ve polisin helikopterle yaptıkları denetimlerde trafiğin yanı sıra terör, narkotik suçlar ve kaçakçılıkla mücadele ile suç işlemesi muhtemel kişilerin takibinde de yer birimleriyle eş zamanlı görev yapıyor. Trafik Güvenliği Stratejisi Eylem Planı kapsamında Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, helikopterle trafik denetimi gerçekleştirdi.

Denetim sırasında İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum’daki yollar, alınan tedbirler ve uygulamalar hakkında Vali Çiftçi’ye bilgi verdi. Ankara-Çorum, Çorum-Samsun ve ilçe yollarında denetimlerde bulunan Vali Çiftçi, Gölünyazı mevkisinde ise denetimleri yerinde inceledi. Denetimlerde Kurallara uymadığı belirlenen sürücülere cezai işlem uygulandı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam