HATİCE KÜLCÜ AÇIK ÖĞRETİM DERSLERİNE DESTEK VERDİ

1 Aralık 2014 20:44
Videoyu Aç HATİCE KÜLCÜ  AÇIK ÖĞRETİM DERSLERİNE DESTEK VERDİ
A
a

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından açık öğretimde okuyan kadınlara yönelik verilen kursları ziyaret eden Hatice Külcü, kadınlara İngilizce ve Fen Bilgisi dersi verdi.

Dışarıdan açık öğretim okuyan kadınların öğretmenler eşliğinde daha verimli bir ortamda eğitim almalarını hedeflediklerini, eğitimine çeşitli nedenlerle ara vermiş kadınların eğitim hayatlarına devam etmelerine destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, 270 kadının açık öğretim destek derslerinden faydalandığını vurguladı.


NFK Gençlik Merkezi dersliklerinde eğitim gören kadınlarla sohbet eden Hatice Külcü, “Belediyemiz tarafından düzenlenen açık öğretim destek derslerine her yaştan hanım kardeşimiz katılıyor. Okumanın hayatımıza kattığı faydalar önemli. Okumak, insanın ufkunu ve dünyasını değiştiriyor.” dedi.


Hayatın her alanında kadınların aktif olmaları gerektiğini ifade eden Hatice Külcü, “Belediyemiz, her alanda daha da büyüyüp ve gelişiyor. Sosyal belediyecilik adına büyük adımlar attık. Artık, Belediyemiz bünyesinde çalışan öğretmenlerimiz mevcut. 100’den fazla eğitimci merkezlerimizde görev yapıyor. Talep geldiği takdirde diğer merkezlerimizde de açık öğretim destek dersleri açabiliriz.” dedi. Hatice Külcü, Buhara Kültür Merkezi’nin açılacağı müjdesini de hanımlara verdi.
Açık öğretim destek derslerine katılan kadınlar kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü’ye teşekkür ettiler.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam