Hasan Suvacı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.

ÇORUM 24 Şubat 2016 17:32
Videoyu Aç Hasan Suvacı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.
A
a

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ettiler.

Yapılan açıklamaya göre ziyarette konuşan CHP Milletvekili Köse, “AK Partili Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri zaman zaman beni de ziyaret ediyorlar. Biz siyasetimizi yapacağız ama Çorum'da siyasetin belli bir diyalog içerisinde yürümesi gerekiyor. Sonuçta ortak paydamız Çorum. Bizler Milletvekilleri olarak bu karşılıklı ziyaretlerden, diyaloglardan memnun oluyoruz" dedi. 

SALİM USLU ‘BİRLİKTE YAŞAMA ZEMİNİ OLUŞTURUYORUZ’

Uslu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Vekilimiz Tufan Köse ile son derece uyumlu çalışmalarımız var. Geçmişte Çorum'da yaşanan acıların tekrar yaşanmaması adına gelecekte birlikte yaşama zemini oluşturuyoruz. Çorum birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir kentimizdir. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız, komşuluklarımız önemlidir ama Çorum'a yapılacaklar bizim için daha önemlidir. Aliya İzzetbegoviç'in güzel bir sözü var "Tek borcumuz var: Adalet!" bizim karşı çıkmamız gereken iki kavram var. Adaletsizlik ve şiddet. Adaletsizlik güven sorununu, şiddet de güven sorunu ile birlikte konuşma, diyalog ve barış imkânını ortadan kaldırıyor" dedi.

Ziyarette; Kenan Özcan, Fatıma Yakar, Ali Yıldırım, Mehmet Altunkeser, Metin Aslıhak, Yüksel Aydemir, Erkan Özbal, Rüştü Çağlar, Cahide Çırakoğlu, Erdoğan Çakar, Belediye Meclis Üyeleri Levent Çöphüseyinoğlu, Serda Uysal Karlıdağ, Necdet Biçer, Sezer Yalçınkaya da hazır bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam