Hanımlar fitness seanslarına kayıtlar başladı

ÇORUM 28 Ekim 2020 04:37
Videoyu Aç Hanımlar fitness seanslarına kayıtlar başladı
A
a

Çorum Belediyesi, Ulukavak ve Kale Mahalle Spor Tesisleri, Buhara Kültür Merkezi ve Kadın Kültür Merkezlerinde fitness seanslarına kayıtların başladığını duyurdu...


Sporu yaşam biçimi haline getirmek için çalıştıklarını ve 2021 yılının Çorum için aynı zamanda spor yılı olacağının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, " Hemen her mahallemizde spora dair bir projemiz yer alacak. Hemşehrilerimizin sporu yaşam biçimi haline getirmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. 2021 yılında tamamlayacağımız spor tesislerimizle birlikte Çorum, sporun da merkezi olacak." dedi.

Fitness seanslarına kayıtların başladığını söyleyen Başkan Aşgın, kayıt yaptırmak isteyen hemşehrilerimiz Ulukavak ve Kale Mahalle Spor Tesislerimiz, Buhara Kültür Merkezimiz ve Kadın Kültür Merkezlerimize başvurabilirler. Sosyal mesafe kurallarına göre yeniden uyarlanan spor salonlarımızda hemşehrilerimiz gönül rahatlığı ile spor yapabilirler. Koronavirüse karşı aldığımız önlemler kapsamında kayıtlarımız kontenjanlarla sınırlı olacaktır." dedi.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam